Hlavní obsah
Lidé a společnost

Gondíková ze seriálu Ulice má doma pedanta na úklid, sama ale syslí každou maličkost

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

Ačkoliv je ekologie v poslední době velké téma i u celebrit, sama herečka Adéla Gondíková přiznala, že se chová jako sysel a hromadí doma jednu věc za druhou. Obava, že by se to mohlo jednou hodit, jí zkrátka nedá spát.

Článek

Přitom je to sotva rok, co Gondíková natáčela pořad na Primě, který se jmenoval Do pořádku a pomáhal lidem nejen s úklidem, ale také s tím, aby měli doma co nejméně věcí.

Uklízí ráda, když je sama

Právě to by mělo totiž podle mnoha příruček vést k tomu, že se vám pak doma pořádek udržuje daleko snadněji. Ani to ale Gondíkovou neponouklo k tomu, aby se své vášně hromadit věci vzdala. Zkrátka si zřejmě nemůže pomoci!

Přitom její manžel Jiří Langmajer je vyhlášený pedant! Snad je dokonce ze své ženy občas nešťastný, že v představách o úklidu se vůbec nepotkávají „Já uklízím ráda, když jsem doma sama a když mám čas. Což je ale hodně málokdy,“ nechala se slyšet Gondíková.

Má doma hypochondra

Ani s Langmajerem to ale nemá Gondíková jednoduché. V rozhovoru pro Hype-Cast nedávno přiznala, že je Jiří pěkný hypochondr! Prý jí dává každý rok k různým příležitostem kila vitamínů, aby byla dostatečně zdravá. On sám si dává na svou vitalitu velký pozor!

Jenže, když Gondíková zapomene takové vitamíny sníst, klidně to potom dožene sám. Naposledy prý takhle sezobal doplněk stravy, který pomáhá ženám proti celulitidě. Když herečka ze seriálu Ulice namítala, že to asi není tak docela pro něj, odvětil, že to funguje, protože žádnou celulitidu přece nemá!

Zdroj: extra.cz, Hype-Cast, Instagram

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz