Hlavní obsah
Názory a úvahy

Není už čas na konec Honzy Dědka? Děsivé rozhovory prokládá suchým humorem i trapností

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Nextfoto/ Pavel Gwužď (licence zakoupena)

Na televizi Prima slavil Honza Dědek jeden čas velký úspěch. Proč? To je otázkou. V poslední době se ale zdá, že ve svých rozhovorech získal takovou jistotu, že se občas snaží hostům naznačit i správnou odpověď.

Článek

Kdysi chtěl být jako Jan Kraus, možná. Začínal na platformě Youtube, pak získal příležitost jít na Primu - a od té chvíle to zkrátka není dobré. Jediné, co Honzu Dědka v poslední době zachraňuje, je skvělý výběr hostů.

Chtěl být jako Jan Kraus?

To ostatně nedělá sám, jak se svěřil v rozhovoru pro Hype-Cast. Má lidi na to, aby mu domlouvali hosty, symbolické odměny pro ně za to, že přijdou na rozhovor. Zdá se to jako skvělý koncept, který se od Krausovy show odděloval jistou „volnou atmosférou“. Jenže v poslední době se na to nedá koukat!

Jako by snad Dědek všechny potřeboval doplnit, ohromit a urazit. Pro každého má přichystáno vtipné video z mládí nebo ze sociálních sítí, občas narazí na nějakou „vtipnou hlášku“, kterou rozebírá stále dokola - a často je to právě on, kdo z rozhovoru vychází trapně a bez špetky humoru.

Opakovaný vtip není vtipem!

Že už by mu docházely vtípky? Nebo mu snad píše scénář někdo, kdo si myslí, že ostrý moderátor, který nenechá na hostovi nit suchou, je to pravé ořechové?

Znát to bylo například v díle, kam přišly herečky Lucie Benešová a Adéla Gondíková. Tam Dědek ukazoval nahé fotky, které dámy před lety nafotily, ptal se jich na minulost, točil se na tom stále dokola. A ačkoliv ženy neměly nejmenší problém z toho hbitě vybruslit, divákům bylo nejspíš dost trapně. Není už čas to zabalit?

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Pořad 7 pádů Honzy Dědka

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz