Hlavní obsah
Umění a zábava

Kdo je Beáta Tóthová z Jedné rodiny? Před pěti lety měla líbat Prachaře a rozzuřit zlomenou Agátu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem TV Nova

Příchod nové postavy do seriálu Jedna rodina diváky moc nepotěšil. Není to totiž tak dávno, co si museli zvyknout na změnu děje a nových herců přivítat hned několik. Jaké ale skrývá tajemství tahle slovenská koketa? Možná ji budete důvěrně znát.

Článek

Psal se rok 2019 a celé Česko žilo tím, že se rozpadá manželství Agáty Hanychové a Jakuba Prachaře. Ten měl totiž svou manželku údajně podvádět s Dianou Mórovu, která hraje v seriálu Jedna rodina právě Beátu Tóthovou. I ta je překvapivě tak trochu koketa a snaží se uhranout Vaška Matějovského, který hraje Viléma Vávru. A nutno říct, že tahle žena divákům leze pořádně na nervy!

Beáta tam vnesla podivné trapno

Postava Beáty Tóthové je totiž tak divně napsaná, že je vám za ní většinu času trapně nebo si přejete, aby jí spadnul květináč na hlavu. Je tak možné, že odchod Sary Sandevy z Jedné rodiny je právě důvodem, že tam začala hrát Diana? Zatímco Sara je současnou partnerkou Jakuba a zdá se, že jim to klape na jedničku, Mórová ho měla uhranout před pěti lety.

„Viděl jsem je, jak se k sobě měli během pauzy mezi natáčením nových upoutávek. Když si mysleli, že je nikdo nevidí a že jsou v zákulisí sami, tak se líbali,“ řekl tehdy bulváru anonymní zdroj. Agátě dokonce chodily SMS zprávy od neznámého muže, který jí prozradil, že Prachař strávil s Mórovou noc v hotelovém apartmánu v době, kdy spolu spolupracovali jako porotci v soutěži Česko Slovensko má talent. To tehdy Agáta těžce nesla, a dost pravděpodobně to byla pro jejich manželství jedna z posledních ran.

Foto: se souhlasem TV Nova

Podlehne Vilém krásné Beátě?

Kde je pravda?

Diana tehdy do médií tvrdila, že je hezké, že se o jejich poměru šušká, k ničemu ale nedošlo. To je ostatně známé Plzákovo pravidlo - zapírat, zapírat, zapírat. „Když s někým pracuji a někdo se mě začne ptát, jestli jsem s ním měla poměr, jsem z toho opravdu šťastná. Je pěkné, že ze mě něco vyzařuje,“ nechala se slyšet.

A jelikož dnes už je dávno manželství Prachaře a Agáty minulostí, zřejmě i tenhle údajný románek zůstane zahalený tajemstvím. Kouzlo v sobě Diana ale rozhodně má a pokud by někomu učarovala, kdo by se mohl vlastně divit?

Zdroj: autorský text

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Diana Mórová

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz