Hlavní obsah
Lidé a společnost

Patricie Pagáčová rozzuřila fanoušky. Maso by mělo být dražší, říká

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Nextfoto/ Pavel Gwužď (licence zakoupena)

Herečka Patricie Pagáčová získala nedávno příležitost zkusit si pozici moderátorky v show Česko na grilu. A při té příležitosti řekla, co jí na českém gastru vytáčí doběla. Zatím se však zdá, že vytočila doběla jen své fanoušky!

Článek

„Mě štve, upřímně, klidně by mělo být maso dražší, protože lidi jedí strašně moc masa. Maso by mělo být výjimečná potravina na tom stole,“ řekla Pagáčová pro časopis Apetit. A rozpoutala tím horoucí peklo!

Pagáčová naštvala spoustu lidí

„Je škoda, že dávají prostor lidem, kteří rozumí všemu,“ odpověděla sledující Katka. „A já si zas myslím, že by si své názory měla nechat pro sebe!“ rozčílil se Filip. Jasně, drahý maso a matky samoživitelky nebudou mít co žrát! Maso není pro normální lidi levné, madam herečko, nebrala si servítky Eva.

„Už takhle chodím jen po akcích, nakupuju jen to nejnutnější, ale hvězda by zdražovala,“ psala Kateřina. Někteří však byli ke krásné herečce poněkud mírnější a uznávali, že i podle nich je konzumace masa obrovská, ale řečeno to bylo poněkud nešťastně.

Ty nevíš, co prožíváme

Někteří pochopitelně také útočili na komfort, který Pagáčová má. V poslední době koupila apartmán na Tenerife, jde z role do role a opravdu se jí daří. Dokonce se proslýchalo, že za jeden natáčecí den v seriálu Jedna rodina si herečka přijde na 16 tisíc.

To je pak jasné, že nějaká to korunka sem tam ji netrápí!

Zdroj: Instagram

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz