Hlavní obsah
Lidé a společnost

Spravedlivý Mach ze Zlaté labutě přiznal, že tu pravou si nechal v životě utéct

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem TV Nova

V seriálech hraje Pavel Řezníček obvykle lačné svůdníky, kteří nenechají na pokoji jedinou sukni. Ve skutečnosti je hvězda Zlaté labutě samotář a žádná chtivá nevěsta u něj nemá šanci. Ale opravdu si za takovým postojem stojí i na prahu šedesátky?

Článek

Ačkoliv na Pavla Řezníčka stojí už celé roky zástupy fanynek, on se pro svobodný život rozhodl dobrovolně. Za dva roky přitom oslaví krásnou šedesátku. Opravdu mu nechybí vstřícná náruč ženy, která by na něj čekala po příchodu z práce?

Samotářský je po tatínkovi

Svůj život přitom balancoval už několikrát. „Kristova léta jsem ani nezaregistroval. Zato padesátka se mnou zamávala. To jsem nečekal. Mohl jsem si říkat pořád dokola, že to je jenom číslo, přesto přišla panika. Došlo mi v souvislosti s hokejovou terminologií, že pětadvacet let byla první třetina, padesátka byla druhá a já už hraju třetí. Když budu mít štěstí, budou nájezdy,“ svěřil se Řezníček.

Duši samotáře zdědil po tatínkovi. „Jsem příliš sobecký a do sebe zahleděný,“ odhalil důvod svého svobodného života a dodal, že žádná žena by po jeho boku nebyla šťastná. Potřebovala by péči, čas, pozornost, pak i svatbu a děti, a to Řezníček žádné ženě obětovat nechce. Touží po svém klidu a prostoru.

Foto: se souhlasem TV Nova

Ve Zlaté labuti hraje Řezníček spravedlivého Macha

Našel někdy tu pravou?

Je natolik oddán své profesi, že na jeho žebříčku priorit už žádné místo nezbývá. Tu pravou navíc prý odehnal už před lety, což ho dodnes mrzí. Je snad možné, že dodnes touží po tajemné neznámé, se kterou nikdy nedostal šanci? Jako vlk samotář, který není ochotný ve svém životě udělat místo pro někoho jiného?

Až budou jeho kolegové žít ve stáří spokojený život obklopenými dětmi, vnoučaty a rodinou, mohlo by mu dojít, že samota není vždy veselá… A přitom je tolik žen, které by za skleničku s Řezníčkem daly cokoliv!

Zdroj: expres.cz, super.cz, iDNES.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz