Hlavní obsah
Lidé a společnost

Tomáš Klus žádal Tamaru o ruku nahý a bez prstenu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Nextfoto/ Pavel Gwužď (licence zakoupena)

Jestli někdo umí žádat milovanou ženu o ruku šíleným způsobem, je to rozhodně zpěvák a herec Tomáš Klus ze seriálu ZOO! Ten se k odvážnému kroku rozhodnul jen pár týdnů poté, co se dal dohromady se svou nynější manželkou Tamarou (36).

Článek

Tomáš Klus žije okamžikem a dovede si užívat každý moment. Když se zamiloval do krásné zpěvačky Tamary Kubové, okouzlila ho natolik, že rád pokleknul ještě předtím, než se jejich rodiny vůbec seznámily!

Nahá žádost o ruku

Mělo to však malou vadu - ačkoliv jeho vyvolená to jistě tak nevnímala. Byl nahý a bez prstenu! Aby to alespoň trochu vylepšil, našel doma lihový fix a nakreslil jí na ruku srdíčko. Zabralo to, svoji jsou už více než 10 let.

Stejně brzy přitom přišla jejich milovaná dcera Josefínka. Když šel Tomáš představovat svou novou lásku mamince, byli už zasnoubení a v očekávání prvního potomka. Tchyně se sice zprvu vyděsila, nakonec ale novou snachu přivítala v rodině vřele a dnes mají báječný vztah. Přesto si musela Tamara na skutečný zásnubní prsten počkat dalších devět let, než Klusovi došlo, že by měl koupit blyštivý kámen. Svou ženu si však předchází a pro rodinu dodnes dýchá.

Jejich lásce předcházela zrada

Dnes už se málo ví, že Klusovi si museli své štěstí tvrdě vybojovat. Úspěšná zpěvačka a violoncellistka Terezie Kovalová tehdy s Tamarou kamarádila, ale také pracovně tvořila. To skončilo poté, co Tomáše s Tamarou seznámila a přeskočila mezi nimi taková jiskra, že na své okolí budoucí manželé Klusovi vůbec nebrali ohled.

Kovalovou to tehdy zdrtilo a dodnes s bývalou kamarádkou nemluví. Ani dobrého slova na ni nemá. „Tehdy mě to hodně zabolelo a jsem ráda, že se s nimi nepotkávám,“ řekla narovinu. V náročných životních okamžicích našla Terezie oporu ve své rodině a přátelích, zradu kamarádky ale nikdy nepřekonala a zdá se, že přátelství už ženy neobnovily.

Zdroj: expres.cz, blesk.cz, super.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz