Hlavní obsah
Umění a zábava

Návrat Dancingerové do Zlaté labutě je historický paskvil. Ve skutečnosti by jí to strach nedovolil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem TV Nova

Dlouho očekávaný moment je tu! Do Zlaté labutě se vrací prodavačka Bára Veselá, která si naivně myslela, že na ni její milovaný Petr Kučera počká. Zdá se však, že ho to ani nenapadlo. A navíc to ani nedává smysl.

Článek

Diváci se však na sociálních sítích podivují, že k návratu vůbec došlo! Bára totiž utíkala před gestapem poté, co ji Markéta obvinila z napadení. V tu dobu byla těhotná, což Báře jen přitížilo, ačkoliv to nebyla pravda.

Už neutíká před gestapem?

Jenže pokud bylo právě gestapo důvodem, proč Bára utíkala, jak je teď možné, že je zpátky a pláče za rohem obchodního domu, že na ni milovaný Petr nepočkal? Zatímco ona žila v klášteře, on si našel novou milenku u ředitelky Toni, která si na něj brousila zoubky snad od začátku.

Diváky teď pochopitelně zajímá, zda dopis, ve kterém stálo, že Bára zemřela, Toni zfalšovala, aby jí padnul Petr Kučera do postele. Už bylo totiž prozrazeno, že původně přišla do obchodního domu všechno zničit, protože Kučerovi její rodině ublížili.

Foto: se souhlasem TV Nova / Zlatá labuť

Marta Dancingerová je zpátky!

Nikdy by se nevrátila!

Na sociálních sítích probíhají ale také bouřlivé diskuze, že ve skutečnosti je absolutní nesmysl, aby se Bára vracela. To by bylo logické možná tak po válce, která ještě ale ani zdaleka nedosáhla intenzity, kterou bude v příštích letech mít. Příběh obchodního domu totiž končí v roce 1940. Jenže ve Zlaté labuti Báru všichni znají - včetně nacistů.

Jak je možné, že je Bára zpátky? A je tak naivní, že si myslí, že ji nikdo nepozná? Nebo snad obětuje život, aby se na poslední chvíli viděla s Petrem? Je snad nemyslitelné, aby její návrat přežila Petrova láska s Toni. Nebo už na Báru dočista zapomněl?

Zdroj: TV Nova, VOYO, autorský text

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz