Hlavní obsah
Lidé a společnost

Vlk samotář Benoni ze Zoo: Děti nikdy neměl, o manželce i slavné sestřenici mlčí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem FTV Prima

Doma má herec Štěpán Benoni ze seriálu Zoo půvabnou manželku, slovenskou herečku Vladimíru Striežencovou. Už svatbu se jim povedlo dokonale utajit - a ani o jejich manželství se toho příliš neví. Jak je to možné?

Článek

Diváci si ho zamilovali jako Hynka v Kukačkách, Marka v Zoo nebo doktora v Ordinaci v růžové zahradě. Má mnoho fanynek, ale o svém soukromí mluví jen velmi málo. Možná tak většina žen ani netuší, že jeho velkou láskou je slovenská herečka Vladimíra Striežencová, se kterou se měl nedávno přestěhovat na svou milovanou Šumavu.

Jaký vztah má k Ulici?

Kdybyste zapátrali mezi rodinnými vztahy herce Benoniho, zjistili byste, že jeho sestřenicí je hvězda Ulice Anežka Rusevová. Mluví se o tom ale jen velmi málo, ačkoliv i Benoni kdysi zazářil v Ulici. Zahrál si tam roli Štěpána Stránského, která ho tehdy proslavila.

Kdysi chtěl přitom pracovat pro armádu. Miluje řád, o kterém si může jako herec nechat jen zdát. Dnes už má pocit, že je pro něj pozdě. „Pro vstup do armády se člověk musí rozhodnout velmi brzo a obětovat tomu všechno. U mě je to asi jen nadšení. I když nevylučuju, že možná vstoupím do aktivních záloh. O tom přemýšlím už dlouho a myslím si, že toho bych ještě pořád schopný byl,“ řekl.

Děti nikdy neměl

Ačkoliv Štěpánovi bude v srpnu už 40 let, na vlastní děti u něj zatím nedošlo. Jeho žena už dokonce kulatiny oslavila, a tak je možné, že se rozhodli zůstat bezdětní. Na prvního potomka je v jejich věku už přeci jen možná pozdě.

Důležité však je, že jsou evidentně šťastní a na Šumavě si budují krásný domov. Nerozdělily je ani drby, že prožívají manželskou krizi. Několikrát byl také Benoni spojován s herečkami, se kterými se objevuje na place. Jako by měl ale oči jen pro tu jednu!

Zdroj: iDNES.cz, zeny.iprima.cz, super.cz, extra.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:
Štěpán Benoni

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz