Hlavní obsah
Umění a zábava

V Jedné rodině se chystá svatba! I ve skutečnosti jsou si tihle novomanželé blízcí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem TV Nova

V Jedné rodině konečně dojde na krásnou událost! Lady si vezme svého doktora Mraka, kterému odpustila, že se vyspal se svou bývalou láskou a úmyslně si s ní pořídil dítě. Bude jim to ale klapat? A jaký vztah mají herci ve skutečnosti?

Článek

V seriálu Jedna rodina prožívá herečka Eva Holubová krásnou i složitou lásku s kolegou Petrem Čtvrtníčkem, kterého si už v dalším díle vezme. Nedávno dala přitom herečka na svých sociálních sítích najevo, jak je ráda, že se spolu před kamerou potkali. Čtvrtníček je pro ni jako rodina!

Čtvrtníčku, pozor!

Aby dala najevo, jak moc je ráda, že se společně potkali před kamerou, rozepsala se na internetu o tom, jaký je Čtvrtníček báječný kuchař i kamarád a přidala jejich společné fotografie z mládí. Snad by si ale už pár minut na to přála, aby si před tím, než něco zveřejní, přeci jen vzala brýle.

Myslela to dobře, jenže si nevšimla, že na jedné z nich, kde byl Čtvrtníček jen v trenkách, mu leze ven varle. „Zdá se mi to, nebo tam má pan Čtvrtníček omylem kuličku?“ smáli se její sledující.

Mají stejný smysl pro humor

Krásné vyznání už ze sociálních sítí zmizelo - místo toho Holubová dál sdílí, jakou legraci si umí se Čtvrtníčkem společně užít. Naposledy například při cestě na divadelní představení.

Místo velebení kolegy se jí tak povedlo vyvěsit na internet jeho intimní partie před zraky statisíce lidí, zdá se, že to ale nakonec všichni vzali s humorem. Herec je ale obvykle pro každou legraci, a tak si z toho určitě nic nedělal. I tak ale Holubové nejspíš nepoděkuje a příště si raději společné fotky nechá poslat na schválení. Ale tak co - stanou se horší věci!

Zdroj: TV Nova, Instagram

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz