Hlavní obsah
Umění a zábava

Gratulujeme scenáristovi Jedné rodiny, větší paskvil už nevymyslí. Olga s amnézií je topovka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem TV Nova

V seriálu Jedna rodina je to poslední dobou jeden bizár za druhým. To, co ale přišlo v posledním díle, to je absolutní špička. Někteří teď budou možná přemýšlet, zda se ještě vůbec chtějí koukat. Změnil snad seriál scenáristy?

Článek

Olga Čechová se rozhodne, že si nechá zamrazit vajíčka, aby nepřišla o šanci chovat jednou své vytoužené miminko. Vilém s ní totiž zatím potomky počít nechce, ačkoliv slibuje, že až se dostane do reprezentace, dojde i na otázky o rodině. Kdo ví, jestli jenom nemluví do vzduchu. Jenže Olga se bojí narkózy jako čert kříže. Ani to však sportovce nepřesvědčí, aby krátce po začátku vztahu udělal takový významný krok. A dojde na velkou tragédii!

Viléma překvapí partnerčina amnézie

Doktorka Olga se totiž vzbudí a Viléma nepozná. Zatím není jisté, co se jí stalo, ale křičí, jako když ji na nože berou. Bojí se cizího chlapa! Ale Olgo, ten přeci není cizí, ten je tvůj… Mohl si scenárista vymyslet horší zápletku? Nebo fakt trpí amnézií? Asi se to stává, ale proboha proč.

Nejdřív se ji skoro pokusil znásilnit lačný trenér Viléma, kterému to však jeho svěřenec odpustil poté, co se z něj málem stal utečenec v Sýrii, a to se ani nebavme o tom, kdo byl Vilém na začátku. Kluk, co přespával ve stanu a evidentně si neuměl uspořádat svůj život. Teď je to zkrátka neznámý muž, který zřejmě zase nemá kde bydlet.

Foto: se souhlasem TV Nova

Bára Medarda opustila

Nad čím scenárista přemýšlel?

Těžko říct, co se scenáristovi seriálu Jedna rodina honí hlavou, protože zatím to vypadá na jedno obrovské fiasko. Už dávno to není o rozvedených rodinách, které se spolu snaží žít. Teď jde jen o to, kdo koho podvede, každý je nešťastný, Bára je zamilovaná do Petra, Medard začal pít, Klára nepochopitelně trpí, že se k ní partner nechová fér.

Kde to naplňuje „jednu rodinu“? Proč televize upustila od prověřeného konceptu, který evidentně dobře fungoval? Samé otázky… Nepřijdou někomu nestandardní už ta jména - Olga, Vilém, Medard? Člověka by hned napadla nějaká ta pranostika, ale ne mladý primář na klinice IVF.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz