Hlavní obsah
Lidé a společnost

Herec ze Zlaté labutě musel na ulici žebrat o jídlo a cigarety

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

Dneska pomýšlí na rodinu, dřív to byl ale pořádný divoch! Herec Kryštof Bartoš ze seriálu Zlatá labuť se dneska dokonce za své mládí stydí. Prošel si obdobím rebela, měl dlouhé vlasy, kožené kalhoty. Kdo by ho jednou tipoval na televizní hvězdu?

Článek

„Byla to šílená póza,“ vzpomíná na časy, kdy měl kapelu a hrál v brněnských undergroundových klubech. Ta se rozpadla, když se odstěhoval do Německa. Tehdy by ho snad ani nenapadlo, že o pár let později zazáří v roli zlatníka v seriálu Zlatá labuť, získá si divačky všech věkových kategorií a nabídky na role se budou jen hrnout.

Foto: se souhlasem TV Nova

Kryštof Bartoš v seriálu Zlatá labuť

Nějaký čas se v zahraničí živil jako dělník, navíc s kamarády organizovali technoparty, stopovali, a to třeba do Amsterdamu. Byli přitom úplně bez peněz! Pak na místě žebrali od místních cigarety a něco k jídlu. Ačkoliv na tohle období vzpomíná moc rád, vrátit by ho rozhodně nechtěl. Možná už je přeci jen usedlejší - nebo dospělejší?

Pomýšlí na svatbu?

Teď si raději užívá společnosti své partnerky Martiny Babišové. Ta si zahrála například v seriálu Sedm schodů k moci, Stíny v mlze nebo Vytoč mého agenta.

Možná ale právě ona už pomýšlí na rodinu a svatbu, zatímco Bartoš je ještě myšlenkami u období, kdy ho zkrátka nic netrápilo. Fakt, že by to nevrátil ještě neznamená, že se mu opět nezasteskne. Měla by se snad půvabná zrzka bát, že zase zdrhne za hranice?

To pravděpodobně nehrozí, protože role tu získává parádní a pro pár drobných by se už na ulici rozhodně nevydal. Teď se mu daří daleko lépe!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Kryštof Bartoš
Martina Babišová

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz