Hlavní obsah
Lidé a společnost

Herce Urbana, ze seriálu Zoo, opustila máma, když mu byly 3 roky

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

Herec Robert Urban je v poslední době velmi populární, především díky roli soudce Petra Kříže v seriálu Zoo. V soukromém životě ale ustláno na růžích rozhodně neměl. Dětství bez mámy mu dalo tvrdou školu.

Článek

„Vůbec jsem nevyrůstal s mámou. Byly mi, tuším, tak dva tři roky, když se naši rozvedli a nechal si nás táta. No, bylo to fakt hustý,“ svěřil se herec Robert Urban, kterého všichni znají jako usměvavého fešáka, který jde z role do role. „Do mých šesti, sedmi let jsme se párkrát setkali. Dostávali jsme pohledy k Vánocům a narozeninám a pak si už žila svým životem,“ přiznává smutně.

Otec ho vedl pevnou rukou

Důvod, proč se jeho maminka rozhodla odejít, nikdy nezkoumal. Když se na to zeptal táty, řekl mu, že se staly věci, kterými si jako partneři ublížili, a nebude mu k tomu nic říkat blíž, protože by nebyl objektivní. Jistě to od něj bylo velkorysé, že nikdy nemluvil o Robertově matce ve zlém ani nedával synům záminku ke špatným myšlenkám. A snad právě i díky němu je dnes herec pověstný gentleman, kterému ženy díky jeho chování padají k nohám.

Přesto Urban přiznal, že ženská ruka mu v životě později chyběla. Jeho otec vychovával syny pevnou rukou.„On měl prostě tak silnou osobnost, že s ním nešlo moc diskutovat. A právě proto myslím, že dokázal, co dokázal. Staral se o dva malý kluky a při tom vybudoval z ničeho firmu. A to kompenzovalo chvíle, kdy měl starosti a nebylo to s ním úplně jednoduchý,“ prozradil, že tatínek je jeho velký vzor. Bohužel, i ten mu už v životě chybí. Před několika lety zemřel na rakovinu.

Zdroj: blesk.cz, expres.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz