Hlavní obsah
Lidé a společnost

Když si Prachař našel milenku, zamilovala se do něj prý ve snu. Na hněv manželky ale nepomyslela

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

V rodině Prachařových není o talent nouze, na lásku ale tahle rodina vždy štěstí neměla. Často musí o kousek klidného života tvrdě bojovat. Když ale před lety herec David Prachař usoudil, že půjde za svým srdcem, zůstalo za ním mnoho zlomených.

Článek

Pravdou je, že herec David Prachař ze seriálu Specialisté nezískal svůj talent náhodou. Pochází z vážené herecké rodiny, jeho otcem je legendární představitel Trautenberka z Krkonošských pohádek, vynikající herec Ilja Prachař. Jeho maminka Jana Prachařová je zase vážená loutkoherečka - Krakonošovi v pohádce například vodila loutku sojky, která k příběhu neodmyslitelně patří. Divadelní prostředí bylo tak pro malého Davida takřka domovem od začátku.

Rodina míří do showbyznysu

Všechny děti se v herecké branži našly také, v osobním životě mu to ale čas od času skřípalo o něco více. Když se totiž zamiloval do zdánlivě nevinné herečky Lindy Rybové, musel kvůli tomu rozbít manželství, které už měl - s herečkou Danou Batulkovou. A odchod to poklidný rozhodně nebyl, dokonce na něj byly údajně naštvané děti a dávaly mu za vinu, že od nich odešel. Rybová se pak nechala slyšet, že se do svého budoucího muže zamilovala ve snu. Ani to nepomohlo, aby se jí od veřejnosti nedostalo hněvu i urážek, že jako milenka rozbila rodinu a odloudila tátu Jakuba a Mariany.

Přestože je dnes situace mnohem klidnější, cestu si k sobě tehdejší kamarádky už nikdy nenašly. Buď, jak buď, děti se usmířily a dospělí už bouřlivé emoce uklidnili. I když pachuť zřejmě zůstane navždy. Bývalá nejlepší kamarádka Batulkové prý nikomu zničit rodinu nechtěla, ale stalo se. A ačkoliv si drobná herečka nedávno zavtipkovala, že sňatek s Prachařem vlastně neplatil, protože je ve skutečnosti Danuše a v papírech bylo Dana, což složitě opravovala, rozvod to byl vskutku fenomenální. Alespoň pro ty, kteří milují dramata.

Foto: se souhlasem TV Nova

Linda Rybová v seriálu Ulice

Rok byli přátelé

Rybová byla veřejně pranýřována za to, že odloudila otce od rodiny. A nebyl nikdo, kdo by jí to ulehčil. Ženy ji urážely, psaly jí nenávistné dopisy. Bála se vyjít ven před dům. Všechno mlčky přečkala. Možná doufajíce, že jednou bude nakonec lépe. Rok se s Prachařem přátelila, až se jí prý zdál sen, ze kterého se probudila s láskou k němu

„Myslím, že jsme se nehledali, nechtěli jsme se hledat nebo nesměli jsme se hledat… Šlo to trochu mimo nás. Teda mimo mě určitě. Když jsme byli téměř rok přátelé, tím myslím opravdu přátelé, zdál se mi takový sen, ze kterého jsem se probudila s láskou. Prostě mi to došlo až v tom snu nebo skrze něj,tvrdila.

Tím veřejnost tehdy snad pobouřila ještě víc. Nebylo to ale k ničemu. Rybová s Prachařem ustáli nepřízeň osudu i veřejnosti, zplodili spolu tři děti, a i po dvaceti letech jsou stále svoji, byť o krizích se mluví takřka neustále. I děti, které se dřív prý nemohly vystát, dnes fungují naprosto normálně a jsou si blízcí. Dcery Josefína a Rozálie už jsou dokonce součástí hereckého světa a nedávno je mohli diváci vidět v seriálu Lež na pláži, i nejmladší syn František už získal svou první roli. A Rybová je jistě právem pyšná, jaké geny jim do vínku zajistila…

Zdroj: blesk.cz, super.cz, vlasta.cz, expres.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Dana Batulková
Linda Rybová

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz