Hlavní obsah
Umění a zábava

Herečka Sabina Laurinová se připravila o StarDance

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

Soutěž StarDance je už dávno prestižní záležitost, po které touží leckterá celebrita. A jinak tomu není ani u půvabné Sabiny Laurinové, známé ze seriálu ZOO, která nabídku odmítla už v první řadě!

Článek

Kdyby mělo Česko seznam nejkrásnějších hereček, v jeho čele by bezesporu stála Sabina Laurinová, která už zhruba třicet let vypadá úplně stejně - fantasticky. Jak to dělá, to je jedna velká záhada, ačkoliv ona sama přiznává, že sport je její velkou láskou a o své tělo se stará s náležitou péčí. Na lásku sice štěstí nemá, na lukrativní pracovní nabídky ale ano. A že si nechala utéct StarDance, to jí dodnes mrzí.

Znovu už se nikdo neozval

Pro produkci by to přitom byla výhra, Laurinová je dlouhodobě jednou z našich nejoblíbenějších hereček. „Ano, kdysi jsem dostala nabídku do první řady. To ještě nikdo přesně nevěděl, co to bude a jak úspěšný projekt to bude,“ řekla nedávno Blesku. „Zaujalo mě, že jde o tanec. Ale přes léto, kdy se začínalo s tréninky, tak jsem měla nějaké natáčení a pak jsem věděla, že mám na podzim hodně divadla, takže jsem to tehdy odmítla. Možná i z určité obavy, že jsem nevěděla, o co jde. Jenže pak už se nikdo neozval,“ dodala a zdálo se, že by druhé šanci přeci jen neodolala.

Pokud ji produkce letos oslovila, nechává si to herečka pro sebe. Na druhou stranu je přeci jen těžké se pro umělce zavázat na tak dlouhou dobu a opustit všechny jiné závazky, které se jinak nedají skloubit. Možná i to mohlo být důvodem, proč by pro Sabinu letošní ročník StarDance nepřipadal v úvahu.

Dojde na mýdlovou operu?

Laurinová sice nedávno dotočila, podobně jako všichni zúčastnění herci, seriál ZOO, už teď se ale z produkce proslýchá, že se má stát z úspěšného rodinného příběhu mýdlová opera. Podobně jako nekonečná Ulice bude na televizních obrazovkách každý den.

Zda se ale i Laurinová objeví v tak náročném projektu, nebo půjde Prima cestou úplně jiných příběhů zasazených do stejného prostředí, nad tím zatím visí otazník. Jisté je, že někteří členové štábu už mají mít podepsané smlouvy. Je to prý výsledek neúspěšných seriálů Primy z poslední doby. Vytoč mého agenta, Lež na pláži nebo Zalez do spacáku diváky moc neoslovilo a reakce na to byly spíše vlažné.

Pokud ale Laurinová tolik touží po tom, aby si zatančila po boku profesionála, snad se jí to příště splní! A do té doby může čerpat alespoň inspiraci…

Zdroj: autorský článek

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz