Hlavní obsah
Umění a zábava

Hořký návrat Brodské do Ulice: Zbytečná postava, už tam nepatří, píšou diváci

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: se souhlasem TV Nova

V první sezóně seriálu Ulice byla Bára Jordánová jednou z nejoblíbenějších postav. Když se tvůrci rozhodli, že ji po letech vrátí zpět, zdálo se to jako skvělý nápad. Ale opravdu je tomu tak?

Článek

„Bára se vrací taková zarmoucená. Klade si za vinu, že jí nevyšlo ani druhé manželství. Je nešťastná v práci, kterou dělá, a tak začíná rekapitulovat,“ nechala se slyšet herečka Tereza Brodská o své roli, která podle jejích slov přišla jako na zavolanou, když ona sama byla na rozcestí. Teď je však otázkou, zda se tam Bára Jordánová opravdu dlouho udrží.

Jordánovi byli na začátku všude

Diváci si ji pamatují jako šťastnou manželkou a maminku dvojčat Terezy a Matěje. Pak trochu vystrčila růžky, když si začala s charismatickým Boháčem, nakonec došlo i na rozvod s Tomášem Jordánem. První řada v podstatě Jordánovým patřila, byla většinu času o nich. Jenže teď už pro ně v nových epizodách není místo. Alespoň takové hlasy se objevují na sociálních sítích!

„Teda, ta Bára je docela na pěst,“ píše divačka Dagmar na sociálních sítích. „Kdyby tam nebyla, nic se nestane,“ dodává Radek. „Brodská je tam úplně zbytečná postava,“ zhodnotil divák Láďa. „Ano, taky mi tam vůbec nesedí a nelíbí se mi. Už tam prostě nepatří, nemá tam své místo,“ přidala se Jana. „Jak tam pobíhala a chytala signál! To byl ten humor?“ diví se Lenka. „Myslím, že to dají dohromady s exmanželem,“ má jasno Iveta.

Foto: se souhlasem TV Nova

Patricie Pagáčová a Tereza Brodská na natáčení seriálu Ulice

Diváci nejsou nadšení

Zatím nejsou diváci nijak zvlášť nadšení ani z Patricie Pagáčové, která se vrací učit na gymnázium, a navíc se možná bude rozvádět. Už nějaký čas totiž touží po rodině a chtěla by v životě nějakou tu změnu, David ale - navzdory tomu, že Terezu miluje - chce ještě budovat kariéru. A tak se může rychle stát, že nad ním manželka zlomí hůl a půjde o dům dál.

Právě to bude pro Báru tou pravou vzpruhou, aby se pustila do hledání vlastního bydlení, kde budou žít spolu. Mělo to být motivující, že se mladá žena s maminkou bude bít o své štěstí. Ale diváci jsou zatím zklamaní. Podaří se to tvůrcům ještě napravit? To se brzy dozvíme!

Zdroj: autorský článek, TV Nova, Facebook

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz