Hlavní obsah

Zorka Hejdová všude. Na podzim bude moderovat na Nově současně dvě reality show, obě budou o lásce

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: se souhlasem TV Nova

Moderátorka Zorka Hejdová je v poslední době jednou z nejpopulárnějších u nás. A na podzim to potvrdí v plné parádě! Diváci se na ni mohou těšit jak v oblíbeném Love Islandu, tak v Bachelor Česko.

Článek

Milovali jste slovenskou Ružu pro nevěstu? Ačkoliv tam nakonec Radko Urbanyak svou lásku nenašel, český milionář má naději. V luxusním sídle na řeckém ostrově Rhodos se bude atraktivní, úspěšný, a především stále svobodný muž snažit najít ideální partnerku mezi skupinou dívek bojujících o jeho srdce. Průvodkyní na této cestě bude Zorka Hejdová, která se na Nově stala „ambasadorkou lásky“.

Foto: se souhlasem TV Nova

Zorka Hejdová v Love Islandu

Vzhůru na Kanárské ostrovy

Na podzim se totiž vrátí také k moderování nové řady show Love Island Česko a Slovensko. Ta je celosvětovým fenoménem, a i čeští diváci si v ní našli to svoje.

Pořad Love Island si získal obrovskou popularitu nejen ve Velké Británii, kde má své kořeny, ale i po celém světě. Skvěle kombinuje romantiku, drama a soutěživost. Účastníci se snaží najít lásku mezi obyvateli luxusní vily, obvykle mají bezchybná těla a jsou připraveni ukázat nejlepší verzi sebe sama. Ti, kteří se za zdi vily dostanou, se obvykle stávají hvězdami sociálních sítí a těží ze své popularity dlouhá léta.

Někteří soutěžící se dokonce po show prosadili v modelingu, módním průmyslu i jako influenceři.

Kde se vzal Love Island?

Love Island, jak ho známe dnes, má své počátky v roce 2015, kdy se britská televize ITV rozhodla vzkřísit koncept starší reality show z roku 2005. Nová verze byla zcela přepracovaná a zaměřila se na mladé, atraktivní singles, kteří hledají lásku v luxusní vile na exotickém místě. Účastníci, kteří se show účastní, musí najít partnera, s nímž budou tvořit pár, který bude čelit různým výzvám a nástrahám. Páry se postupně vyřazují, až nakonec zůstane jen jeden, který vyhrává nejen srdce diváků, ale i peněžní odměnu.

Po úspěchu britské verze Love Islandu se formát rychle rozšířil do dalších zemí. Verze v USA, Austrálii, Španělsku a dokonce i v České republice a na Slovensku dokazují, že téma lásky je takřka nevyčerpatelné.

Foto: se souhlasem TV Nova

Bude mít další série Love Islandu stejný úspěch?

The Bachelor v Česku

To mimochodem (možná) dokáže i česká verze populární show The Bachelor, kde budou účastnice hledat nejen lásku, ale také vlivného silného muže. Obvykle se jedná o úspěšného podnikatele, často milionáře. Zda tomu bude tak i v českých poměrech, to teprve uvidíme. Proslýchá se, jelikož se show měla točit už na jaře v Řecku, že šlo o úspěšného fitness trenéra.

Úspěšná show je ještě starší než náš milovaný Love Island. Poprvé se na televizních obrazovkách objevila už v roce 2002. Základní koncept pořadu je jednoduchý, ale účinný - jeden muž se setkává s dvaceti až třiceti svobodnými ženami, které se ucházejí o jeho srdce. V průběhu několika týdnů se s každou z žen seznamuje prostřednictvím individuálních a skupinových schůzek.

Postupně se rozhoduje, které z nich chce lépe poznat, a které naopak musí opustit show. Každý týden pak probíhá ceremonie s růžemi, kde rozdává růže těm ženám, se kterými chce pokračovat v hledání lásky.

První česká verze moc dobře nedopadla

Zasvěcení si ještě možná pamatují show Vem si mě, ve které hledal manželku Michal Červín. Vyhrála krásná Barbara Kautmanová, která mu dokonce porodila dceru. Pohádkový život jí však nečekal.

Červín skončil ve vězení za zpronevěru a média informovala, že vztah s Barbarou je na bodu mrazu. Snad bude mít letošní dívka větší štěstí!

A kdyby ne, ve světě jsou stále oblíbenější tzv. spin-offy. Například The Bachelorette, kde je role obrácena a jedna žena si vybírá z několika mužů, nebo Bachelor in Paradise, kde se účastníci z předchozích sérií vracejí, aby zkusili najít lásku v exotickém prostředí. Zatím musíme počkat, co ukáže první série… Konkurencí "nováckých love reality shows"bude bezesporu show na Primě s názvem Honeymoon - líbánky k nepřežití. Tam se zase snaží ti, kteří se právě potkali, v páru přežít na Filipínách. A zda vznikne láska? Kdo ví… Co si diváci vyberou, ukáže čas.

Zdroj: autorský článek, TV Nova

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Pořad Ruža pre nevestu

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz