Hlavní obsah

Jediný koncert v životě vydělal Marešovi balík, teď chystá První turné a už má vyprodáno

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto / placená licence

Pamatujete na toho mladého muže v kožichu, po kterém toužila každá druhá? V časopise Popcorn býval jeho plakát, v Bravo rozhovor. „Miluju, když víš, že fakt nemám rád rajskou…“ Jak je to možné, že pořád baví lidi i po letech?

Článek

Leoš Mareš je showman, a sám to ví. Když uspořádal „Jediný koncert v životě“, byl to vlastně dokonalý marketing. Když už vás název nutí si myslet, že pokud nedorazíte, připravíte sami sebe o zážitek, který už se nikdy nebude opakovat. A když máte těch zájemců nadbytek, přidáte ještě jeden termín, protože máte rádi své fanoušky. A když je to bavilo, tak to zopakujete, protože po tom lidi skočí - mnohdy přijdou i stejní, ale vezmou všechny své maminky, kamarády i babičky, kterým to vyprávěli. A co dál?

Zpěvák v kožichu

Dokonalý byznysmen, showman, manažer - u Leoše Mareše bychom mohli mluvit o mnoha talentech, ale ve vší úctě, zpěv k nim nepatří. Přesto několikrát vyprodal O2 arenu, stal se manažerem mnoha známých osobností, pro které vystoupení v O2 areně připravuje a jeho koncerty jsou vždy během chvíle vyprodané.

Teď se chystá na novinku - bude se konat v Praze a v Brně s názvem První turné. Už tak Leoš nesází jen na koncerty, ale věří si rovnou na turné. Překvapí vás, že některé termíny už jsou znovu vyprodané? Pokud má Česko svou celebritu, která táhne už jenom jménem, je to Leoš Mareš. A Agáta Hanychová, ale o té zase jindy.

Český Brad Pitt

Nedávno se navíc Leoš Mareš obarvil na blond, čímž si získal i ty fanynky, které doposud nechávala jeho osoba chladnou. V komentářích ho přirovnávají k Bradu Pittovi nebo Davidu Beckhamovi a „ochají“ nad tím, jak mu ta blond perfektně sekne.

Tak snad je nezklame ani na svém říjnovém turné. Ačkoliv - všichni už dávno vědí, že je to více o show než písničkách a tu show, to prostě Leoš umí, tak to je.

Zdroj: Instagram

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz