Hlavní obsah
Lidé a společnost

Mrazivá slova Agáty: Holky, přemýšlejte, s kým máte dítě. Je moje vina, že jsem tak brzy otěhotněla

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Kredit: Markéta Hanzlíková / Česká editoriální fotografie / Profimedia

Od začátku týdne je všude plno Agáty Hanychové, která prožívá jedny z nejtěžších chvílí svého života. Její současný manžel Miroslav Dopita se popral s Jaromírem Soukupem, se kterým má modelka roční dceru Rózu. A těžkostem není zatím konec.

Článek

Snad vůbec poprvé se rozhodla Agáta Hanychová promluvit o tom, co teď její rodinu tíží. Ačkoliv byla velmi skoupá na slovo a upozornila, že vše řeší policie. Bude tak záležet na tom, jak celou věc prošetří. Krvavá rvačka na pražském Suchdole pro ni však přinesla jedno zásadní uvědomění.

Děti se ho bály

Nijak už se dříve netajila tím, že odešla od Jaromíra Soukupa z důvodu, že se ho její děti bály. Agresorem ho teď nazvala Ornella Koktová v jejich podcastu, který nahrávají na placený kanál. „Holky, přemýšlejte, s kým máte ty děti. Ano, je to moje vina, že jsem tak brzy otěhotněla,“ řekla zlomeným hlasem Agáta. Jaromíra Soukupa označila za svou životní chybu, ačkoliv dceru vnímá jako velký dar. Uvědomuje si však, že za bývalým partnerem nemůže jen tak zavřít dveře.

Má strach o holý život, stejně tak svých dětí. Všichni teď navštěvují terapeuta, aby zapomněli, co viděli.

Mluví se o lásce

Překvapivě i v takové nejtěžší chvíli se stále dokola mluví o lásce. Podle některých má být důvodem vyhrocené situace mezi Agátou a Soukupem jeho trvající láska k ní. I Agáta sama několikrát řekla, že jeho problémem je, že ji miluje a nechce se smířit s koncem jejich vztahu.

Jejich soužití bylo krátké, ale velmi intenzivní. Přesto, když si spolu začali, někteří byli velmi překvapení. Takovou dvojici by dohromady nedali. Agáta trávila čas v Soukupově vile ve Španělsku, otěhotněla po třech měsících vztahu. Nikdy spolu však nebydleli, a po jejich rozchodu si měl začít s její nejlepší kamarádkou, novinářkou Gábinou. Později se mluvilo o vztahu s další Agátinou kamarádkou, modelkou Dominikou Mesárošovou. Nakonec se oficiálně představil po boku Evy Feuereislové.

Incident v současné době řeší policie a zatím není známo žádné oficiální stanovisko. Agáta si kolem domů prý nainstalovala kamery, aby měla příště jasné důkazy.

Zdroj: super.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz