Hlavní obsah
Lidé a společnost

Kamarádky Zdeňka Trošky se vsadily, že ho svedou. Jsou to potvory a můry pelešivý, smál se

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

O své sexuální orientaci věděl režisér Zdeněk Troška prý už v první třídě. Ačkoliv jeho maminka chtěla, aby byl šťastný a přijala to bez problémů, tatínek se s tím nikdy nesmířil! Nevzdával se naděje, že jednou přivede Zdeněk domů dívku.

Článek

Když si domů režisér oblíbených pohádek Zdeněk Troška přivedl nějakého přítele, čeřil se, ať mu tohle domů netahá, řekl nazdar a odcházel. „Vždycky když za mnou do Hoštic přijela nějaká kamarádka ze školy nebo od filmu, omládl o dvacet let a čepejřil se jako kohout,“ vzpomínal po letech Troška.

Tatínek nemohl pochopit, proč se synovi nelíbí ženský, vždyť je tolik na co koukat! V Hošticích sice nakonec režisér lásku nenašel, osudovou vesnicí pro něj ale byla jihočeská víska i tak. Natočil tam trilogii Slunce, seno, do které obsadil mnoho svých známých a dnes jde o kultovní filmy, které znají diváci napříč generacemi.

Tatínek byl éro, vzpomíná Troška

„Na ně on byl dost, mamince i zahýbal, to bylo éro,“ vzpomíná Troška. V současnosti ale režisér trilogie Slunce, seno… žádného partnera nemá. Všechny vztahy skončily, když protějškům došlo, že u Trošky je na prvním místě práce.

Žárlili na ni, neměl na ně čas, ani si ho vlastně dělat nechtěl. A ty, kterým to nevadilo, mu zase přebraly kamarádky! U mě je na prvním místě práce a s tím se někteří nemohli smířit. Žárlili na ni, neměl jsem na ně prostě čas. No a o ty, kterým to nevadilo, se nakonec postaraly kamarádky. Dva nebo tři partnery mi takhle svedly a pak je nechaly být. Ale já jsem se do vztahu nikdy nevracel,“ řekl.

Ženský se vsadily!

„I když necháte rozbitý džbánek sebelíp slepit, už je to tam vidět a nevěříte, že unese dva litry piva,“ dodal.

Podle Trošky jsou ženský potvory a můry pelešivý, a na škole se dokonce vsázely, že ho svedou. Nepovedlo se jim to. „Přitom já měl už na základce pověst největšího děvkaře, protože jsem byl furt s holkama. A kluci mi to strašně záviděli,“ smál se Troška, který se lásce nebrání, ale ani nikoho intenzivně nehledá. Nebo, že by snad měl vedle sebe toho pravého muže, jen to před veřejností tají?

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz