Hlavní obsah
Lidé a společnost

Do seriálu Jedna rodina utekly nahé záběry Mórové, chce se soudit. Žilková se směje, a má důvod

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

V posledních dnech do sebe nenápadně šije herečka Veronika Žilková s Dianou Mórovou kvůli nahým scénám ve filmu. Není to však zřejmě jediný důvod, proč si tyhle dvě nemohou přijít na jméno!

Článek

Všechno začalo ve chvíli, kdy se Diana Mórová začalo rozčilovat, že do denního seriálu Jedna rodina utekly záběry s jejím nahým tělem. A rozčílilo ji to natolik, že se chce soudit.

S Českem prý skončila

„My sme v tom seriáli boli v saune a urobili to ako veľký prúser. Aj mi za to zaplatili, i keď veľmi málo, ale asi sa budem súdiť, lebo nesmiete dať nahé telo do denného seriálu, majú to zakázané, nahé telo nesmú použiť, a oni mi len povedali, keď som im zavolala - prepáčte, to nám ušlo. Toto mi povedali Česi. Ako vždy. Toto českej herečke neurobia, ale slovenskej. Ja som s Čechmi naozaj skončila, to je vrchol, je to normálne? Ako im to mohlo ujsť?“ citoval herečku slovenský portal Čas.sk. A bylo vidět, že tohle byla pro Mórovou životní zrada.

Na to ihned reagovala Veronika Žilková na svém Instagramu: „Volali mě ze slovenského media ,že jedna jejich herečka řekla, že česká produkce obsazuje slovenské herečky, jen když potřebuje nahotu. Nechápu ,když si to myslí, proč takovou roli přijala. Vloni jsem točila slovenský seriál „Lásky v Istanbule“ TAKY NAHÁ ,ale mě k tomu nechali i mluvit a hrát!!! Pozvání od Slováků jsem brala jako poctu, mému herectví i nahému tělu 60+,“ rýpla si do Mórové.

Pojí je hořká minulost

Jenže Žilková nezná Mórovou jen z branže. Právě Diany údajný románek, který nikdo nikdy nepotvrdil, ale médii tehdy kolovaly žhavé fotky, s Jakubem Prachařem měl být důvodem, proč se s ním Žilkové dcera Agáta Hanychová rozváděla.

To by asi ještě herečka přešla, protože svým dětem do vztahu nemluví, kvůli majetkovému vyrovnání musela ale prodat rodinnou chalupu, kterou z celého srdce milovala. Dodnes o ní prý mluví a bolí jí, že už nepatří rodině Žilkových. Že by snad začínala válka, která vyřídí staré účty?

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz