Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Čekačka Agáty Hanychové: Je Prachař na řadě?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto/ Pavel Gwužď (licence zakoupena)

Ve svém podcastu zmiňuje Agáta Hanychová bývalého manžela Jakuba Prachaře tak často, že se zdá, že se kolotoč znovu roztáčí. Opravdu bude znovu usilovat o svou dávnou lásku? Někteří si na to vsázeli už před časem!

Článek

Do svého internetového pořadu si modelka Agáta Hanychová pozvala herce Adama Mišíka z Jedné rodiny, aby zavzpomínal na svou první lásku a přihodil nějaké ty pikantnosti. Jaká náhoda, že jde o současnou přítelkyni Agátina ex Jakuba Prachaře ! Není to vlastně trochu divné?

Drby na Sandevu

Hanychová se ho vyptávala, zda měli se Sarou Sandevou sex, nebo jaká skrývá tajemství, že se jí prý všichni bojí. „Co dělá Sara tak nebezpečného?“ smála se z plného hrdla. Jako by snad doufala, že vyšťourá něco, co bude pro všechny velkým překvapením. Zatím totiž vypadá Sandeva jako světice, která strčí všechny rebelky do kapsy.

Mišík zůstal diplomat a neprozradil vůbec nic, říkal, že Sara je prostě skvělá a Hanychová stále dokola opakovala, že Prachař je její bývalý muž. Že by se jí navzdory hádkám a soudům stýskalo?

Divoký rozchod pamatují všichni

Jejich manželství bylo divoké, hádali se, psalo se o nevěrách, a podle Agáty Prachař hodně pil. Občas se vrátil v úplně jiný den, než slíbil. Jenže lásce se občas poručit nedá, a modelka už se dříve k bývalým láskám vrátila. Možná je Prachař na řadě!

Z toho už si dělalo srandu mnoho jejich fanoušků, když totiž po rozchodu s Jaromírem Soukupem skočila do náruče své první lásce Mirkovi Dopitovi, mluvilo se o tom, že další bude Prachař. Jak totiž Agáta několikrát přiznala, zkrátka neumí být sama. Možná je čas začít uzavírat sázky! Minimálně mezi přáteli, žádný hazard, pochopitelně…

Zdroj: super.cz, Agáta a Ornella show

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz