Hlavní obsah
Umění a zábava

Prima o pokračování ZOO mlží. Změnila produkce zase plány?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

Nedávno vyšlo najevo, že by ze seriálu ZOO měla být mýdlová opera. Dávat ho měli každý den - velmi podobný koncept, jako má divácky úspěšný seriál Ulice. Jenže teď je ticho po pěšině. Rozhodne se nakonec vedení jinak?

Článek

Divák nemusí být zrovna mozkový magnát, aby mu došlo, že poslední počiny z pera Primy nebyly zrovna dvakrát úžasné. Seriály Zalez do spacáku, Lež na pláži nebo Vytoč mého agenta diváky zrovna dvakrát nezaujaly. Jenže u ZOO je to jiné!

Seriál ZOO měl skončit

Příběh zadlužené módní návrhářky, která se jako zázrakem etabluje na pozici chůvy váženého soudce byl pro diváky velkým lákadlem. Jednu z hlavních rolí totiž ztvárnila Eva Burešová, která je v poslední době jednou z nejoblíbenějších hereček současnosti. Jenže každý seriál má svůj konec a po odchodu Roberta Urbana už to za moc nestálo.

A nepomohlo tomu ani to, když se Urban vrátil. Jenže opravdu by všichni stávající herci přijali nabídku na natáčení tak náročného konceptu?

Škatulky jsou problém

U Ulice je to vidět velmi dobře. Herci, které tam vidíte na denní bázi, natáčejí jiné seriály jen zřídka. Například Linda Rybová si nedávno střihla úspěšné Zákony vlka, Ema Businská pak naskočila také do Zlaté labutě. Ale taková Jaroslava Obermaierová je už navždy zaškatulkovaná jako „bába Nyklová“, Václav Svoboda pak jako Lumír.

Těžko předpokládat, zda nedostatek herců může být důvodem, že Prima od svého záměru nakonec odstoupí. Jisté však je, že své diváky by si to našlo. ZOO je zkrátka takovou milou stálicí, ze které se ještě nestala kriminálka. Alespoň většinou…

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz