Hlavní obsah
Umění a zábava

Kdo je krutá Ester ze Z00? Nelly Řehořová je hvězdou divadel i filmů s Langmajerem

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

V seriálu Zoo se nově představila mladá a nadaná herečka Nelly Řehořová, která milovníkům divadla není tak docela neznámá. A a ani některým kolegům. S charismatickým Janem Kopečným například září v muzikálu Trója.

Článek

V seriálu Zoo ji čekala nelehká úloha. Nelly si totiž zahrála partnerku charismatického Roberta Urbana, která s ním má malou dcerku a je důvodem, proč nevyšla láska Viky a Petrovi. A právě to byla jedna z hlavních dějových linek, kterou diváci zkrátka milovali. Odpustí jí, že je krutá?

Na svou velkou roli teprve čeká

Někteří herci z natáčení jí přitom vůbec nejsou neznámí. Například s Janem Kopečným hraje v muzikálu Trója. Zatímco ona si zahrála Bríseovnu, Kopečný hraje neporazitelného Achilla. O romantické scény přitom nemá tahle dvojice nouzi.

Pro Nelly není seriál Zoo první zkušenost před kamerou, ačkoliv v divadle je přeci jen ostřílenější. Znalí diváci si ji budou pamatovat například z filmu Špunti na vodě, kde si zahrála starší dceru Jiřího Langmajera. Vidět ji mohli diváci také v pohádce Čertoviny nebo filmech Babovřesky 2 a 3 nebo Pohádky pro Emu. Na výraznou roli do této chvíle teprve čekala, ale právě Ester bude rozhodně jednou z nich.

Foto: se souhlasem FTV Prima

Nelly Řehořová v seriálu Zoo

Do Zoo se jí nechtělo

Kdo by však předpokládal, že po roli v seriálu Zoo skočila hned, ten by se mýlil. Reakce diváků se totiž zpočátku obávala. „Nabídkou na roli jsem byla překvapená. Říkala jsem si, že jsem na to moc mladá – aby to nevypadalo, že dítě má dítě. Nakonec mi trochu pomohly holky v maskérně, které mě zestaršily. Snad to diváci přijmou. Ester je záporná role. Očekávám, že diváci na ni reagovat budou. No, uvidíme, jak to slíznu,“ smála se Nelly.

I Robert Urban měl ze svého návratu obavy. „Když jsem se vracel na natáčení, vzpomněl jsem si na první den natáčení Zoo, byl plný očekávání a nervozity. Měl jsem točit s Evou Burešovou, se kterou jsme se znali z jiného projektu, ale do blízkého kontaktu jsme neměli možnost přijít. Byl jsem zvědavý, jak ten první den dopadne, a to stejné nastalo i po roce a půl, když jsem se vracel zpátky,“ vzpomíná.

Tak snad budou diváci k Nelly přívětiví!

Zdroj: redakce, seriál ZOO, Instagram, ČSFD

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz