Hlavní obsah
Lidé a společnost

Kdo rozhodl o smrti Evy ve Zlaté labuti? Herečka si do poslední chvíle myslela, že má práci jistou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem TV Nova

Překvapila diváky smrt Evy ve Zlaté labuti? Někteří se domnívají, že důvodem je těhotenství její představitelky Beáty Kaňokové, která si teď užívá svého druhého potomka a láskyplného vztahu. Ještě před porodem si ale myslela, že se bude vracet!

Článek

Starší dceru Juditku má herečka Beáta Kaňoková ze Zlaté labutě s hercem Tomášem Havlínkem, kterého si mnozí mohou pamatovat ze seriálu Táta v nesnázích. Jejich láska ale nevydržela a dnes je Havlínek zamilovaný do herečky Agáty Kryštůfkové Ordinace v růžové zahradě, se kterou si nedávno zařídil byt v Praze.

Neshody s bývalým partnerem

Pramenily jejich neshody snad z rozdílných představ o fungování rodiny? Ačkoliv totiž po porodu prožívali blažené období, úskalí přišlo ve chvíli, kdy se chtěla herečka vrátit do práce. S tím totiž Havlínek tehdy nesouhlasil, a tak kvůli němu Kaňoková málem přišla o svou velkou roli.

Sama přitom moc dobře ví, že herečka se musí v českých kruzích pořádně otáčet, aby získala roli. A když otěhotní, není to pro ni zrovna výhodná situace. O tom se ostatně rozpovídala sama na svých sociálních sítích. „Znamená to nespat, být totálně vyčerpaná, nepochopená, jako matka - herečka často přehlížená, protože pro některé tvůrce nebo producenty je to komplikace. Znamená to strach a nejistotu. Nejen, že svoji práci neodvedu tak, jak bych chtěla a přála si, ale že neobstojím ani před svými dětmi. Že si to neobhájím před svým okolím. Tolikrát jsem čelila kritice od těch nejbližších, která bolela nejvíc a zasáhla ta nejcitlivější místa, protože mířila na to nejkřehčí - kritice, která otřásla mým sebevědomím a udusala můj tvůrčí potenciál,“ řekla Kaňoková.

Foto: se souhlasem TV Nova

Beáta Kaňoková ve Zlaté labuti

Promarněná druhá šance

A tak když potkala kameramana Tomáše Kotase, se kterým přivedla na svět syna, chtěla si jeho podporu užít. Ten byl totiž připravený své milé stát věrně po boku, i kdyby přijala dva dny po porodu hlavní roli v americkém velkofilmu. Pro Kaňokovou to byla velmi milá změna.

A tak říkala, že až její syn přijde v únoru na svět, v květnu bude zpátky ve Zlaté labuti. Jenže k tomu nikdy nedošlo, protože produkce rozhodla o konečné třetí řadě, která se dotočila ještě před jejím porodem - už v lednu. Kaňoková tak přišla o práci, ačkoliv momentálně měla pro roli Evy Duškové perfektní rodinné zázemí.

Diváci si ale všímali náznaků a podle nich už bylo těhotenství na herečce tak vidět, že bylo třeba ji ze seriálu dostat pryč. Produkce tak zřejmě rozhodla, že nedotočí ani zbytek seriálu. Nebo to snad bylo přání právě Kaňokové? Je možné, že se v posledních měsících těhotenství už na velké pracovní závazky necítila. Že to ale bude sebevraždou, to snad nikoho nenapadlo! Mnozí se tak ptají, proč Eva ve chvíli absolutního zoufalství nevystřelila také po Gruberovi. Ti znalejší historie ale jistě ví, že by to žádný problém neřešilo - a snad by jen přišel někdo další a možná horší. Jaký to bude mít na Zlatou labuť dopad, uvidíme už brzy. Jisté je, že nás čeká už jen pět dílů. Děj tak nabere rychlý spád!

Zdroj: Instagram, TV Nova, VOYO

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz