Hlavní obsah
Umění a zábava

Končí Zlatá labuť. Místo slz bude dnes večer servírovat zklamání

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: se souhlasem TV Nova

Už dnes večer čeká diváky konec seriálu Zlatá labuť. Pokud ale někteří věří, že se konečně dozví, co se s jejich oblíbenými hrdiny stane po válce, přijde zklamání. Konec je uspěchaný a musel se obejít bez paní Gruberové.

Článek

Právě Gruberová sehrála důležitou roli v celém příběhu, byla dlouho tou, která tahala za nitky. Snad i ona byla důvodem, proč nakonec Eva Dušková uvěřila, že bojuje za špatného člověka, s Gruberem jí láska nečeká a vzala si život. Herečku Sarah Haváčovou, která za paní Gruberovou stojí, ale produkce do posledního dílu nezavolala. Čert ví proč…

Mašek zlomí Ditě srdce

Velkou pozornost dostane však Gruber, který se bude účastnit osudového souboje s Maškem, stejně jako odvážný Lukáš, který položí život za milovanou Irenu a přizná, že je vůbec jediná, kterou kdy miloval. Tím dost pravděpodobně zlomí srdce prodavačce Ditě, která věřila, že v něm našla osudovou lásku.

Osamocená zůstane Toni, která se zkrátka zamilovala špatně. A možná už několik dílů před koncem tušila, že Petr dá přednost Báře, pokud se jeho milovaná bývalá zlodějka vrátí. Jak absurdní je představa, že někdo, koho stíhalo gestapo za ublížení těhotné, se teď může v klidu sbalit a emigrovat? Snad jen tvůrci ví…

Foto: se souhlasem TV Nova

Zlatá labuť míří do finále

O Zlatou labuť se bojovalo zbytečně

Nepochopitelný se bude zdát také krok Ireny Maškové, která se vzdá správcovství nad Zlatou labutí a nabídne ho Dittrichovi - tomu, který jim pod záminkou dluhů sebral Edu, chtěl zničit rodinné podnikání a většinu času Kučerovy vydíral. Proč? To nikdo netuší, snad se v Ireně pohlo svědomí a chce být zase na chvíli jen máma.

V tom ji pochopitelně otec podpoří, ačkoliv dojde i na dojemné gesto, kdy přijme její homosexualitu. Opravdu si ale tenhle seriál nezasloužil nějaké grandiózní finále při kterém se divákovi zatají dech? Tak na to nedošlo. Škoda, třeba příště.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz