Hlavní obsah
Lidé a společnost

Samér Issa tvrdí, že Veronika Žilková měla poměr s kolegou z Tele Tele

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

Tohle Veronika Žilková neuslyší ráda. Bývalý milenec její dcery Agáty Hanychové si pustil pusu na špacír a na pranýři měl celou rodinu. Kromě toho, že podle něj herečka dělá řízky jako papír, měla mít také poměr s Michalem Suchánkem!

Článek

Bývalý zpěvák Samér Issa se v podcastu Moniky Binias zřejmě rozhodl, že na sebe znovu upozorní. A povolal si k ruce pověst Agáty Hanychové i její mámy!

Tajemný poměr…

Slova o tom, že Veronika Žilková neumí vařit, ještě drobná blondýnka zřejmě přejde mávnutím ruky. Nařčení z pletek s Michalem Suchánkem za dobu, kdy natáčela Tele Tele, jí ale zřejmě příjemné nebude.

Spolu s ním i s Rirchardem Genzerem a Josefem Cardou připravovali populární pořad od roku 2000. To v době, kdy bylo ještě povoleno dělat si legraci z čehokoliv.

Foto: se souhlasem TV Nova

Diváci Tele Tele milovali

Vztah s arabským hřebcem

Ze začátku se sice zdráhal označit konkrétního kolegu, na naléhání Moniky Binias a jemného pošťuchování šel s pravdou ven. Také dodal, že Žilkovou nenáviděl, nazývala ho arabským hřebcem a dávala najevo, že jsou jako herecká rodina honorace.

Také nezapomněl pálit do Agáty, kterou označil za alkoholičku, která brala drogy. Pokud se tohle obejde bez odezvy, to by bylo spíš překvapení…

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz