Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Kvůli nevěře by se dnes už Žilková nerozváděla. Své dceři Agátě dala jednoduchou radu

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

Vdaná byla herečka Veronika Žilková ze seriálu ZOO třikrát, ani jednou ale neměla na růžích ustláno. První manžel byl student, druhý alkoholik a třetí u ní bydlel zadarmo. V jednom má však jasno. Co by dnes udělala jinak?

Článek

Herečka Veronika Žilková to nikdy neměla jednoduché. Dřít musela od rána do večera, mezitím vychovala šest dětí a ještě marně hledala oporou ve svých partnerech. Co dnes radí své dceři Agátě?

Trable v manželství

Její první manžel Jiří Hanych, se kterým má dceru Agátu, byl v době jejich manželství student, a tak všechno musela táhnout Žilková. Že to pro ni nebylo jednoduché, o tom není třeba pochybovat. Když pak zjistila, že jí byl nevěrný, rozvod byl na stole. To samé zažila s druhým manželem Markem Navrátilem, který před 8 lety zemřel.

Toho milovala celá rodina, ke všem byl vždy srdečný - ale občas zkrátka nepřišel domů, protože to byl alkoholik a někde se zapomněl. „On šel třeba v pondělí do práce a vrátil se ve středu. Mezitím hrál někde karty nebo ruletu anebo mi zahýbal,“ prozradila. Podváděl ji, pak ona jeho, a na rozvod došlo také. S třetím manželem Martinem Stropnickým prožila možná vůbec nejbouřlivější rozvod, když jí po e-mailu oznámil, že už nechce v jejich vztahu pokračovat. I ten u ní prý bydlel zadarmo.

Foto: Nextfoto/ Pavel Gwužď (licence zakoupena)

Veronika Žilková to neměla v životě lehké

Nevěra? Žádné drama!

Nejsou to však finance, do kterých Žilková mluví své dceři Agátě. Radí ji, aby se kvůli nevěře nerozváděla! I ona by to dnes prý viděla jinak.

„Já jsem se kvůli první nevěře prvního manžela rozvedla, dneska už bych to neudělala a mladým holkám bych řekla, že prostě lidé jsou nevěrní a že to tak prostě je. Nerozbíjejte kvůli tomu rodiny. U toho druhého manžela, který mi zahýbal strašně a pak i já jemu, tak stejně ta láska a vzpomínka na něj je silnější, než že někde upadl,“ řekla v podcastu své dcery Agáta a Ornella. To samé se snaží vštípit i svým dětem. Zda ji poslechnou, to ukáže čas.

Zdroj: expres.cz, zena.cz, Agáta a Ornella show

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz