Hlavní obsah
Lidé a společnost

Manželé Klusovi zažili těžké začátky: Zpěváka přebrala Tamara nejlepší kamarádce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: David Sedlecký, CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons

Herce a zpěváka Tomáše Kluse ze seriálu ZOO prý často dávají ženy doma mužům za příklad. Kdyby ale věděly, co se skrývá pod pokličkou! Manželství s Tamarou totiž skrývá mnoho peprných chvilek…

Článek

Svého budoucího manžela přebrala zpěvačka Tamara Klusová, tehdy Kubová, své nejlepší kamarádce- violoncellistce Terezii Kovalové. Ačkoliv Klusovi měli tehdy pocit, že jdou za štěstím, Kovalová to tak lehce neviděla a naštvaná byla ještě několik let poté.

Někdy neměli ani na hypotéku

Kdo by si však myslel, že se Zlatým slavíkem měla okamžitě pohádkový život a žádné starosti, ten by se velmi mýlil. V jednom z nedávných podcastů dokonce přiznali, že byly dny, kdy nemělyina hypotéku nebo jídlo. Klus totiž žil odjakživa jako bohém a se závazky si příliš velkou hlavu nedělal.

Lásce se ale vždy uměl oddat naplno. O ruku Tamaru požádal po pár týdnech vztahu, a to nahý v jejich kuchyni tak, že jí prstýnek nakreslil lihovou fixou. O romantiku tak rozhodně nebyla nouze - nakonec ale došlo i na blyštivý kámen. Navíc když ji šel poprvé představit své mamince, byli nejen zasnoubení, ale už také čekali jejich první dceru Josefínku, kterou momentálně diváci vídají v seriálu ZOO. Zahrála si však už i další role a zdá se, že má tahle holčička našlápnuto na úspěšnou kariéru!

Foto: se souhlasem FTV Prima

Tomáš Klus s Evou Burešovou v seriálu ZOO

Překonali také nevěru

Ačkoliv Tomášovu maminku tehdy málem trefil šlak, jak rychle to tihle mladí berou, nakonec si Tamaru oblíbila a hrdličky v jejich rozhodnutí podpořila. Když ale Klus přišel o pár let později s veřejným prohlášením, že všechny své bývalé partnerky, a hlavně Tamaru, podvedl, čekali mnozí od zraněné ženy drsnou odvetu.

Ta se místo toho za manžela postavila, řekla, že milovat neznamená vlastnit a odpustila mu. Proto si vysloužila na sociálních sítích nelichotivé urážky a tvrdou kritiku, že pro slavného chlapa po boku zakope i vlastní hrdost. Nakonec to ale celé vyšumělo a dnes už je všichni zase vnímají jako stabilní pár. K dceři Josefíně se přidala ještě Jenovéfa a syn Alfréd. A nedávno ještě František - pes, který učaroval celé rodině takřka okamžitě!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz