Hlavní obsah
Lidé a společnost

Nebýt Trošky, tak nemá Adéla Gondíková manžela

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

Ne nadarmo se herečka Adéla Gondíková ze seriálu Ulice stala na televizních obrazovkách známou bavičkou. Legraci si umí udělat v soukromí jak ze sebe, tak ze svých nejbližších. Je to ale důvod, proč zkrotila pověstného proutníka Jiřího Langmajera?

Článek

Herečka Adéla Gondíková se nechala nedávno slyšet, že celý život bojuje s přehnanou samostatností, která muže spíše odrazovala. Za sebou má už jeden rozvod - vztah s otcem její dcery Nely, hercem Ondřejem Brouskem, jí zkrachoval v roce 2010. Snad i proto je herečka ze seriálu Ulice zvyklá, že se o sebe musí postarat sama, a tak toho po mužích obvykle moc nechce.

Kdo je u nich hlavou rodiny?

Nejlepším přítelem a milujícím manželem jí je už několik let herec Jiří Langmajer, který se tak musel smířit se ženou, která rozhodně není křehkou květinkou. Občas by možná chtěl být hlavou rodiny, roli muže v jejich vztahu ale zřejmě částečně přebírá právě Adéla. Je to důvod, proč ji pověstný proutník tolik miluje? Od chvíle, co jsou spolu, zcela ustaly řeči o jeho záletech a milenkách.

Zkrátka jim to báječně klape - a za vše může režisér Zdeněk Troška! Nebýt jeho, nedali by se dohromady. Potkali se totiž na natáčení jeho filmu Doktor od jezera hrochů, kde si zahráli manželský pár, a hned přeskočila ona pověstná jiskra. Od té chvíle už byla dvojice jen spolu. Před natáčením se sice párkrát někde potkali, až tenhle jeden natáčecí den jim změnil život.

Pravdou ale je, že zrovna v tomhle filmu hrál Langmajer pořádného nevěrníka, tak by měla mít Adéla oči stále na stopkách, aby si náhodou nevzpomněl na staré zvyky!

Zdroj: super.cz, ahaonline.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz