Hlavní obsah
Lidé a společnost

Nečekané spojení: Žilková učila na konzervatoři holku, co nahradila vedle Prachaře její dceru Agátu

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

Herečka Veronika Žilková má jednu krásnou zálibu - miluje učení! A tak dlouho připravovala herce na jejich vysněné povolání. Mezi její žáky patřil Aleš Cibulka, ale i Adam Mišík. A také někdo, koho dnes přijala do rodiny!

Článek

Traduje se, že Veronika Žilková byla vždy velmi přísnou kantorkou. Zda je to pravda? Kdo ví, ale vyprávět by mohla třeba Sara Sandeva. Právě tu Veronika Žilková, jako mnohé jiné, učila na konzervatoři, jak prozradila v rozhovoru pro Radiožurnál na karlovarském filmovém festivalu. A vzhledem k tomu, jakou kariéru má tahle dáma před sebou i za sebou, se zdá, že Žilková odvedla svou práci dobře!

Škatulata, hejbejte se!

Sara Sandeva se pak později stala macechou Veroničiny milované vnučky Mii. Tu má Agáta Hanychová s Jakubem Prachařem, kterého si také v roce 2013 vzala. Manželství ale nevydrželo a přišel poměrně bouřlivý rozvod.

Dnes už je známo, že aby Agátě zůstal dům, kde dnes s dětmi žije, musela Jakuba vyplatit. A to takovou částkou, kvůli které musela Žilková prodat rodinnou chalupu. Peníze, které pak Agátě dala pro Prachaře, si s nám zřejmě v budoucnu užívala právě její studentka Sara Sandeva. Takový koloběh života!

Našel Prachař své štěstí?

Po rozvodu s Agátou, dcerou Veroniky Žilkové, našle právě v Sandevě Prachař své štěstí. čas od času se sice v bulváru spekuluje, zda se hádají, rozcházejí nebo se nemohou shodnout na dítěti, když má ale jeden z nich nějaké výročí, narozeniny nebo slaví pracovní úspěch, dojde obvykle na Instagramu na milostná romantická vyznání, která mluví sama o sobě.

Zdroj: autorský článek, super.cz, Radiožurnál

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz