Hlavní obsah

Štěpánek zlomil Rázlové srdce kvůli režisérce Zlatovlásky, která nakonec skončila v Bohnicích

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

Na muže neměla ve svém životě příliš štěstí a vždy věřila, že je mezi nimi samý mizera. K tomu přispěl už její první manžel, se kterým se rozváděla sotva po roce. Petr Štěpánek se totiž na natáčení Zlatovlásky zamiloval do jiné.

Článek

Herec Petr Štěpánek byl první velkou láskou Reginy Rázlové, herečky známé ze seriálu ZOO a Zlatá labuť. „Byl to krásný, jemný, něžný muž,“ prozradila později. Velká studentská láska skončila sice před oltářem, jenže novomanželské štěstí jim dlouho nevydrželo.

Osudová Zlatovláska

Tak velkou lásku k ní on zřejmě necítil a po půl roce od ní odešel za o čtrnáct let starší Vlastou Janečkovou (†77). Poznali se při natáčení pohádky Zlatovláska v roce 1973, kterou Janečková režírovala. A okamžitě přeskočila jiskra. Pro Štěpánka to později byla pravděpodobně jedna z nejdůležitějších rolí v jeho života.

Rázlovou jejich rozvod tehdy dostal na kolena. Tím spíš, když Štěpánkovi s Janečkovou manželství vydrželo skoro čtyřicet let, a je tak vcelku evidentní, kdo je jeho osudovou ženou. Režisérka byla tou, pro kterou pálil mosty a kvůli které byl schopný změnit úplně všechno. Ani je ale nakonec štěstí nečekalo.

Foto: Nextfoto/ Pavel Gwužď (licence zakoupena)

Zlata Adamovská a Petr Štěpánek

Udělal to jednou, udělá to zas?

Jejich manželství bylo sice dlouho stabilní a krásné, ale nakonec od ní odešel za svou třetí manželkou Zlatou Adamovskou. Janečková poslední rok a půl svého života strávila v protialkoholní léčebně v Bohnicích, kde v roce 2012 zemřela. Štěpánek se o rok později s Adamovskou oženil a svazek jim vydržel dodnes.

Ačkoliv se čas od času šušká, že mají mít mezi sebou nějaké neshody, Adamovská nedávno prozradila, že se skoro nehádají a Štěpánek si ji hýčká jako královnu. Výjimkou nejsou snídaně do postele, drobné dárečky nebo výlety. Tak snad mu to vydrží, a zase nepůjde o dům dál!

Zdroj: blesk.cz, super.cz, expres.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz