Hlavní obsah

Největší záhada české policie: Před 10 lety měla spáchat Aneta R. sebevraždu 13 bodnými ranami nožem

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay

Případ, který znovu ožívá. Před 10 lety se měla Aneta R. v Praze zabít třinácti bodnými ranami, tak zní oficiální policejní verze. Její přátelé ani blízcí však takové teorii nevěří.

Článek

Krásné Anetě Rodové bylo 23l let, když se měla po dovolené setkat s kamarádkou v baru, tam se skvěle pobavit a pak odjet do bytu, kde se sama ubodala třinácti ranami nožem. O případu jako první informoval Denik.cz, který však žádné oficiální vyjádření police neměl. Psalo se, že se na Kladně šušká o pražské vraždě, kterou se snaží někdo ututlat.

Vyjdou najevo nové skutečnosti?

Už tehdy šly přitom zvěsti, že se měla mladá žena stát obětí útočníka s nožem. O případu se znovu mluví také proto, že do něj nové světlo rozhodl vnést filmař Jiří Sádek pomocí dokumentu Aneta. Na něm pracoval pět let. Do kin má jít v listopadu a spolupracovalo na něm mnoho odborníků.

Podle dostupných informací měla dívka zemřít 20. 5. 2014. Den poté, co se vrátila z dovolené v Karibiku. Vyrazila do klubu Coco, kde se s přáteli dobře bavila a nic nenasvědčovalo tomu, že by plánovala ukončit svůj život. Některé zdroje hovoří o tom, že kromě alkoholu se v baru objevoval také kokain, kteří užívali.

Sama se prý bodala nožem

Do pronajatého bytu v pražských Letňanech, který patří jejímu zámožnému libanonskému příteli Ahmadu Hassenu Ibrahimovi, odjela Aneta s kamarádkou.

Tam se měla nešťastná událost odehrát. Prý ráno její kamarádku a Ibrahima vzbudil rozruch v kuchyni. Tam našli Anetu, jak se jako smyslů zbavená bodá nožem. Prý se jí pokusili pomoci, ale už bylo pozdě. Dokonce sami přišli k úrazu. Jenže na případů spoustu věcí nehrálo a ani vyšetřování neobjasnilo všechny otázky. Tou hlavní je, zda se může mladá dívka třináctkrát bodnout - a z toho třikrát do srdce.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz