Hlavní obsah
Umění a zábava

Ondřej Sokol prozradil, s jakým lovcem válčí i v zákulisí. Vytočit ho je snadné

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: se souhlasem TV Nova

Pořad Na lovu čelí v poslední době velké kritice. Moderátor Ondřej Sokol má být vtipný a být na straně soutěžících, přesto je někdy podle diváků ostrý až příliš a překračuje meze. Který lovec mu leze na nervy i ve skutečnosti?

Článek

„Moje válka s Kalkulátorem je sice poměrně očividná, ale stále v korektních mezích. Máme se rádi, i když po sobě jdeme i v zákulisí,“ prozradil v rozhovoru pro iDNES.cz.

Pana Lišáka je divákům líto

„S ním je zábavné válčit, protože je neuvěřitelně jednoduché ho naštvat. A když je naštvaný, je ohromně roztomilý,“ dodal Sokol. Ve skutečnosti to však není jen Kalkulátor, kterého Sokol jemně šikanuje před zraky televizních kamer.

Divákům je často líto také pana Lišáka, který je ze všech nejmladší - a často je kvůli tomu tečem posměšků. Vždy se usmívá a tváří se, že mu to vůbec nevadí.

Show by tu mohla být léta

Zda je i Kalkulátor nadšený ze svého „hejtra“, to si Sokol nechal pro sebe. Počítá však s tím, že by se v Česku mohla soutěž Na lovu vysílat klidně 15 let - stejně jako v Británii. Pokud se jeho předpovědi naplní a Lovci zůstanou pořád stejní, můžeme se těšit ještě na pěknou nálož urážek.

Na to je ostatně Sokol machr…

Zdroj: iDNES.cz, TV Nova, Instagram

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz