Hlavní obsah
Krása a fitness

Agáty posedlost vyzáblou postavou: V podcastu neustále mluví o tom, že nejí a uráží při tom Ornellu

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

Věrní posluchači podcastu Agáta a Ornella show si nemohli nevšimnout, jak často mluví Agáta Hanychová o nutnosti být štíhlá jako proutek. Její strach, že by náhodou zahnala deko, řeší tím, že nejí. A často se trefuje do své kamarádky Ornelly Koktové!

Článek

Kdo zná Ornellu Koktovou z dřívějších časů, jistě uzná, že vypadá nejlépe za celou dobu. Tmavá barva vlasů jí neskutečně sluší, má krásnou postavu, dekolt, za kterým se ohlédne nejeden muž a obvykle úsměv na tváři. Ale to zřejmě podle Agáty nestačí.

Poznámky na postavu Ornelly neberou konce

Už když šla Ornella do Survivoru, nechala se její kamarádka slyšet, že si zaslouží obdiv - zejména za to, že se svlékne do plavek, protože ani Hanychová by do plavek nešla. A to má o dost kilo méně. Ani tohle její vyjádření ale Ornellu neurazilo.

Fanoušci už si toho ale všimli a byl to jeden z dotazů v posledním díle podcastu Agáta a Ornella. Dámy se takové otázce smály a všechny ubezpečily, že takový humor zkrátka mají a nikoho to neuráží. A skutečně Ornella v každém díle vypadá, že je s tím zkrátka v pohodě a ubezpečuje Agátu, že už se snaží hubnout, ať se nebojí. Ale proč by měla?

Kdyby řekla, že chce jen vyrýsovat postavu, chce mít svaly, skvělý zadek. To vše bychom pochopili, ale na co hubne holka, která je krásně štíhlá? Jen proto, že nesplňuje normy své nejlepší kamarádky?

Nutno říct, že i Ornella si nedávno rýpla do Agáty a připomněla jí, že pokud chce vypadat mladší, měla by přibrat, aby jí tuk vyplnil tváře a přestat kouřit.

Recept na štíhlou postavu podle Veroniky Žilkové

V posledním díle přitom vyprávěla, že si půjčila na finále Survivoru spodní prádlo od Agáty, protože u ní přespávala. Tím akorát potvrdila, že jejich velikosti opravdu nejsou kdovíjak rozdílné. Proč teda ty Agáty narážky?

Už její maminka Veronika Žilková několikrát v médiích pronesla, že si štíhlou postavu udržuje tak, že jídlo jen rozžvýká a vyplivne. Takový ideální návod, jak si vypěstovat poruchu příjmu potravy. To samé přitom provozuje dle svých slov i Agáta. Ta neustále připomíná, že prostě nejí - to je její recept, jak si udržet váhu. A co si z toho vezmou jejich „milované holčičky“, když uslyší Agátu, jak Ornelle připomíná, že se na ní nedá dívat? Že musí zběsile hubnout taky?

Snad si Ornella bude dalších nespočet dílů pamatovat, že je to krásná ženská, co si tohle vůbec nemusí nechat líbit…

Zdroj: autorský článek, expres.cz, super.cz, Agáta a Ornella

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz