Hlavní obsah
Lidé a společnost

Ornella Koktová si ve Varech na festivalu začala s miliardářem, nakonec skončila s chuďasem

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto/ Pavel Gwužď (licence zakoupena)

Inluencerka a podcasterka Ornella Koktová je taková hodná holka od vedle - nadává, jen když se rozčílí, svého Pepu miluje až za hrob a ještě do toho úspěšně podniká. Když se ale objevila v letošní řadě Survivoru, někteří se ptali - kde se vzala?

Článek

Když potkala Ornella, tehdy Štiková, svého milovaného Josefa Koktu, byl ještě ženatý. Dnes má po svém boku milujícího manžela, který by jí snesl modré z nebe. A ačkoliv kdysi čelila útokům, že je to pouhá zlatokopka, dnes je to právě ona, kdo finančně táhne celou rodinu, čímž se její Pepa nijak netají a ještě si z toho dělá legraci, že mu dává alespoň na cigára. Je mezi nimi totiž nejen velký věkový rozdíl, ale také krutá minulost, kdy si oba dost pravděpodobně sáhli na dno.

Když vyšlo před zhruba 12 lety najevo, že se ženatý Josef Kokta zapomněl s mladinkou Ornellou Štikovou, byly toho plné titulní stránky bulváru. A není divu. V té době byl totiž ženatý s Gabrielou Partyšovou, se kterou měl syna.

Ornella vyvolala mediální bouři

Ornella tehdy maturovala, najednou s ní přestal mluvit. Hlavou se jí pravděpodobně honilo, jak to teď všechno zvládne, když je to kolem ní samé drama. „Přiznám se, že jsem toho měla tolik, že jsem ani neměla kapacitu na to přemýšlet, co si o mě myslí široká veřejnost,“ prozradila Ornella o pár let později pro Kafe.cz.

Lidé spekulovali, zda Ornella jen přišla ulovit bohatého Koktu, nebo tahá za nitky její matka Monika Binias, která ji chce proslavit za každou cenu. Zda to mělo být románkem se známým mužem, to vědí dnes doma jen Štikovi. „Poslala jsem mu esemesku, když byl s Gábinou na dovolené na Floridě,“ tvrdila Ornella, když byla asi ve druhém měsíci se synem Quentinem.

Podivná kampaň, nebo láska?

„Ať si Ornella brousí a dělá si reklamu na sebe, když jí to tak vyhovuje,“ měl říct tehdy Kokta novinám. „To je prostě tím, že  Gábina mu dala nůž na krk. On se ráno vzbudil a dostal nehoráznej kouř. Čekala jsem to tak. Je tam Gábina a její rodiče. Takže jak to tam asi mohlo vypadat? Vzali třeba Kristiána a teď tam s ním cloumali a říkali: Koukni na to dítě! Takže Pepovi ani nic jiného nezbývalo,“ odvětila Ornella. „Nechci podporovat podivnou kampaň slečny Ornelly. S Pepou jsme v pohodě, máme se rádi, jsme v klidu, a jak říkám, nebudeme podporovat její kampaň. S Pepou žijeme společně v Petříkově a jsme v pohodě,“ opakovala tehdy Gabriela Partyšová.

Jenže jak to tehdy dopadlo, to už dávno všichni ví. A v pohodě byla pak jenom Ornella s Pepou.

Když se podaří, co se dařit má…

Paradoxní je, že v době, kdy se dala s podnikatelem Josefem Koktou dohromady, už žádné miliardy na účtu neměl, přesto byla u veřejnosti za zlatokopku, která rozbila rodinu. K překvapení všech přivedli s Pepou na svět tři děti a klape jim to dodnes. To ukázali i v pořadu Výměna manželek, kde měli diváci možnost se přesvědčit, že jde vlastně o normální rodinu, která není ničím kontroverzní - snad jen možný svým začátkem, který byl bouřlivý kvůli tomu, že šlo o známé lidi. Kdyby se to stalo vedle v „Horní Dolní“, byla by to jen historka k pivu o neposlušné Marušce.

Dneska žijí Koktovi bok po boku a jsou reklamou na šťastnou rodinu. Zákulisní boje, které tuhle šarádu kdysi odstartovaly, znají jen zúčastnění - a možná ani ti ne!

Zdroj: ahaonline.cz, super.cz, blesk.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Monika Štiková

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz