Hlavní obsah

Partnerka výrazně změnila vzhled, tohle by se mnou přece měla konzultovat, říká Pepa (32)

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Freepik (premium license)

Pepa (32) byl typ muže, který si vedle sebe přeje krásnou a bezchybnou ženu. A měl to tak vždy. Jenže jeho partnerka Aneta (29) za deset let vztahu nejen výrazně přibrala, ale také se nechala potetovat. Podle manažera z Prahy je to vrchol!

Článek

Aneta (29) dělala zdravotní sestřičku a vždy to byla krásná dívka s láskou ke sportu. Jenže náročné a dlouhé směny jí dávaly zabrat, občas ani nevěděla, kdy naposledy jedla. A tak začala přibírat. Za chvíli měla o 25 kilo více než na začátku s Petrem. A ten si toho začal všímat.

Výrazné změny se Petrovi nelíbí

„Já nevím, co to mají ty holky ve zvyku, že se o sebe hned přestanou starat v tom vztahu. Anetka bývala fakt kočka, každý se za ní otočil. Teď si kolikrát něco kupuje v krámě a nemají na ní ani velikost, tolik přibrala. Jasně, že se mi to nelíbí,“ je upřímný mladý muž, který tráví každé odpoledne v posilovně.

„Navíc se nechala celá potetovat, to si prostě myslím, že by mi měla říct, když něco takového chce udělat. Vzhledově už se mi vůbec nelíbí, ale zase je to moc fajn holka a nedokážu si představit, že bych měl být s někým jiným, zamýšlí se.

Stačí k lásce jen dobrá duše?

Petr tak řeší, zda mu k lásce stačí jen to, že našel dobrou ženu, která se o vše postará, je hodná, nehádá se, nežárlí - zkrátka jeho vysněný typ. Až na fyzickou přitažlivost, která se zcela vytratila. O fyzickém kontaktu nemůže být řeč, jako by snad už byli jen přátelé.

Ale, co když najde ženu, která bude na první pohled splněným snem, uvnitř je ale nic spojovat nebude? Opravdu by něco takového dopustil? Anetě Petr ještě nic neřekl. „Nemůžu přece holce říct, že je tlustá, to se nedělá…“

Zdroj: autorka vycházela z rozhovoru s hlavním aktérem Petrem K. (32), Praha 4

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz