Hlavní obsah
Umění a zábava

Překvapivý zvrat ve Zlaté labuti: Toni bude Báře pomáhat, pak si ale uvědomí, že ji ohrožuje

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem TV Nova

Někdo to tušil, dalšího to ani nenapadlo - Bára je zpátky! Ve Zlaté labuti tak bude pořádné dusno, protože Petr už je dávno zamilovaný do další ženy. V pořadí už třetí, protože pokud má tenhle obchodní dům svého Casanovu, je to rozhodně pan majitel.

Článek

Návrat Báry Veselé překvapí mnohé. Zejména Toni Adamovou, která si myslela, že její sokyně je mrtvá, stejně tak Petra, který šel v životě dál. Na někoho možná poněkud rychle, ale existovala vůbec šance, že se křehká prodavačka stíhaná gestapem vrátí?

Toni Petra opravdu miluje, říká Krausová

„Pro diváky bude určitě velké překvapení, že se Bára vrací do děje. Je to překvapení i pro Toni, která zase konečně získala Petra zpátky. Petrovi pomáhá nejen jako ředitelka Labutě, ale například se snaží i o to, aby mohl on a jeho rodina vídat jeho synka Edu. A Petr si to uvědomí, že ani on není bez chyby, takže Toni odpustil a začnou spolu žít,“ prozradila Šárka Krausová pro TV magazín.

„Toni Petra opravdu miluje a věří, že konečně získala jeho lásku. A do toho přijde Bára. Toni nejdřív Báře pomáhá, ale pak si uvědomuje, že Bára by mohla jejich lásku s Petrem ohrozit. Diváci si ještě musí pár dílů počkat, aby se dozvěděli, se kterou z nich nakonec Petr zůstane,“ dodala.

Foto: se souhlasem TV Nova

Marta Dancingerová jaké Bára ve Zlaté labuti

Opravdu by se ve skutečnosti vrátila?

I její představitelka Marta Dancingerová je z návratu Báry nadšená, postava má prý daleko více odvahy než herečka samotná. Někteří diváci však kroutí hlavou. Vzhledem k tomu, že důvodem útěku Báry bylo, že byl na ní vydaný zatykač a hledalo ji gestapo, je představa, že se vrátí zpátky kvůli lásce, velmi naivní. To by ji totiž čekal jasný rozsudek smrti. Jedině, že už by byl konec války. A to rozhodně není.

Tvůrci se totiž rozhodli, že děj Zlaté labutě skončí v roce 1940, takže Bára by se v podstatě vracela do těch nejhorších časů, které ještě přijdou. A stále žijí ti, kteří si moc dobře pamatují, jak vypadá. Zda se bude skrývat nebo se vrátí na pozici prodavačky ve Zlaté labuti, je otázkou. Nebo snad znovu vzplane láskou k Záhořovi? Ten jediný celou dobu zřejmě věděl, že ji ochránil a žije v klášteře…

Zdroj: autorský text, VOYO, TV Nova

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz