Hlavní obsah
Umění a zábava

Přestala po natočení filmu Zápisník alkoholičky Ramba pít? Spíše naopak, přiznala herečka

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Herminapress (free KVIFF license)

Z filmu Zápisník alkoholičky jsou diváci nadšení, v kinech trhá rekordy a chválou se nešetří zejména na výkon hlavní protagonistky Terezy Ramby, která si při natáčení sáhla na dno. A diváky zajímalo, zda ji tento film vyděsil tolik, že přestala pít.

Článek

Jenže alkohol pro Terezu Rambu nikdy nebyl téma, jak se svěřila svým fanouškům na Instagramu. A snad právě proto si od něj ve chvílích, kdy nenatáčela, zvládala držet odstup. Alespoň natolik, aby mohla v běžném životě fungovat pro svou rodinu, ačkoliv ji sužovalo vyčerpání i plná hlava těžkého tématu.

Film jí alkohol oddémonizoval

Že by ji ale film o alkoholu nakonec úplně od pití odradil? Herečka Tereza Ramba přiznala, že to má přeci jen trochu jinak. „Abych byla upřímná, tak spíš naopak. Já jsem nepila několik let vůbec, bylo to kombinací dětiček a životního stylu a naprosto přirozeně, a mám pocit, že film mi to téma celkově oddémonizoval. Takže se nebráním alkoholu ve smyslu abstinence, ale také to nikdy nebyl můj problém nebo téma. Každý na sebe musí dávat pozor a znát svou míru. To, jak je alkohol v ČR považován za normální a celková čísla jsou alarmující,“ řekla Tereza Ramba slyšet na svém Instagramu.

S Michaelou Duffkovou přitom spolupracovala během natáčení filmu daleko méně, než se může na první pohled zdát. Jak často se vídaly? „Letmo asi třikrát, potřebovala jsem si udržet odstup,“ říká Tereza.

Zatím se však zdá, že se jí to opravdu vyplatilo. Diváci jsou nadšení, pochvaly neberou konce a podle některých si tímto výkonem jde přímo pro Českého lva. Uvidíme, zda se tahle domněnka potvrdí!

Zdroj: autorský článek

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz