Hlavní obsah
Lidé a společnost

První velká láska Marka Lambory dnes září ve Zlaté labuti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Show Jana Krause, CC BY 3.0, via Wikimedia Commons

Herec Marek Lambora je už pár let obdivovaným idolem. Je talentovaný, umí hrát i zpívat, ani vzdělání mu nechybí. Co by si mohla žena po jeho boku ještě přát? Snad, aby vedle ní také vydržel. Protože dlouhodobé vztahy mu zatím moc nejdou.

Článek

Maminka z něj přitom vždy vychovávala gentlemana, což se jí také povedlo. Když ale do svého života pustil svou první velkou lásku, Šárku Krausovou, tehdy Vaculíkovou, musel se smířit se šuškandou, že se po jejím boku chce jen zviditelnit. Nebyla to pravda - a dnes je možná slavnější než ona. Ačkoliv ani Krausová nezahálí a momentálně ztvárňuje záludnou ředitelku ve Zlaté labuti. Jaké byly jejich začátky?

Vášeň nakonec nestačila

Málo se ví, že je to právě Krausová, kdo byl první láskou Marka Lambory. Dodnes je pojí pevné přátelství, a dokonce je před nějakým časem mohli diváci vidět v epizodě seriálu Specialisté, kde si zahráli milenecký pár. Ani s tím neměli nejmenší problém. Nebo snad nebylo tak těžké popustit uzdu bývalé vášni?

V dobách jejich největší lásky přitom působil Lambora jako nedospělý puberťák, a kdekoliv se po boku talentované Šárky objevil, plazil se po ní jako had. Polibky střídaly něžné doteky a všem bylo jasné, jak tihle dva tráví společné noci. Prožili si spolu i několik dramatických momentů - například během dovolené v Thajsku bourali na motorce, a Krausová tehdy dokonce musela pod narkózu, aby jí vyčistili rány. Všechno ale dobře dopadlo.

Foto: se souhlasem TV Nova

Šárka Krausová hraje momentálně v seriálu Zlatá labuť

Dodnes jsou přátelé

Ačkoliv přišel konec, nijak hořký prý nebyl. S expartnerkou se na všem domluvili, společné bydlení si vypořádali a každý si šel svou cestou. O důvodu jejich rozchodu nikdy ani jeden z nich nemluvil, často se však mluvilo o tom, že se Lambora zamiloval do modelky Andrey Bezděkové v době, kdy Krausová, tehdy Vaculíková, natáčela každý den Ulici a nebývala doma. Asi mu bylo smutno, kulišákovi. Nebo to mezi nimi jen vyprchalo a zkrátka se rozhodli, že už si nadále nebudou překážet. Kdo ví.

Dnes je Krausová vdaná za herce Ondřeje Krause a vypadá čím dál lépe. Obdivovatelů má tolik, že už možná na žádného Lamboru ani nemyslí. Otázka je, jestli ten smutný tady není on. Ačkoliv chvíli randil s Bezděkovou a poté se proslýchalo o pletkách s herečkou Sárou Rychlíkovou, žádná žena se po jeho boku oficiálně už dlouho neukázala. Tak snad brzy potká tu pravou.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz