Hlavní obsah
Lidé a společnost

Remundová z Jedné rodiny je na vše sama. Manžel je workoholik, na dovolené s rodinou nikdy nebyl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem TV Nova

Co se týče soukromí, byla herečka z Jedné rodiny Sabina Remundová vždy skoupá na slovo. V poslední době ale přeci jen pustila několik pikantností, a zdá se, že tohle si Adam Pitra za klobouk nedá. Že by ji tak vytočil?

Článek

Scénograf Adam Pitra své milované ženě Sabině Remundové doma zřejmě příliš nepomáhá. Je to totiž odjakživa workoholik! „Tatínek dětí vždycky raději chodil do práce, nikdy s námi na dovolené nebyl,“ přiznává.

Dovolené bez táty byly smutné

A tak musela Remundová brát s sebou chůvu. V domácnosti musela vždy zastat roli mámy i táty, pro děti to ale nebylo jednoduché. „Jejich tatínek je workoholik, nestydím se to tak pojmenovat, protože je to pravda,“ říká.

Mimo natáčení seriálů a filmů přitom hraje svérázná žena ještě v divadlech, a to někdy až třiadvacetkrát měsíčně. A doma pak dělá opraváře, zahradníka i kuchařku. Často se jí prý dokonce pletou slova, jak je unavená. Jenže ani to Pitru zřejmě nepřesvědčí, aby přidal ruku k dílu.

Žije s maminkou i sestrou

Otázkou je, zda dělá dobrotu také vícegenerační bydlení. Herečka má totiž se svou rodinou velmi blízký vztah, a tak stále žije nejen s maminkou, herečkou Ivou Janžurovou. Na blízku má také svou sestru Theodoru.

„Dělám vše, co je potřeba. Od řemeslníka přes zahrádkáře a kuchařku. K tomu musím stačit našim velkým dětem, které už přestávají být dětmi a mají nejrůznější potřeby. Často se mi pletou slova, jak jsem unavená, a děti se shovívavě smějí,“ citoval Remundovou časopis Story, která se netají tím, že to doma nemá vůbec jednoduché.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz