Hlavní obsah
Umění a zábava

Sebastian jako další odpadlík ze Survivoru? Za pár dní má koncert v Pardubicích

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem TV Nova

Další spoilery jsou venku! Ačkoliv se modelka Andrea Bezděková nechává v rozhovorech slyšet, že její přítel Sebastian v Survivoru dělá maximum pro to, aby tam uspěl, fanoušci jsou mu na stopě. A prý už je doma!

Článek

Fanoušky už vytáčí, že se odpadlíci ze Survivoru vůbec neskrývají a snadno tak prozrazují další děj soutěže, která bývala naprostým fenoménem. Jenže letos tomu tak zatím není.

Jirešovou smlouva netrápila

Zatím nejvíce rozhořčila diváky Ivana Jirešová, která si hned po příletu šla nakoupit do obchodního centra, začala ihned hrát v divadle - to neměla smlouvu o mlčenlivosti, která je dnes u takových projektů už dávno běžná?

Dost také prozrazuje Ornella Koktová v podcastu s modelkou Agátou Hanychovou. Například, že tam mají normálně žiletky a dokonale oholené podpaží tak není výsledkem laserové epilace, jak se mnohdy tvrdilo. Dále se proslýchá o nevěře na ostrově Lovců, kteří se tam mají párovat, nikdo však nechce narovinu přiznat, o kom se vlastně mluví.

Foto: se souhlasem TV Nova

Kdo další opustí Survivor?

Ani Sebastian se neskrývá?

Momentálně se na sociálních sítích šíří fotografie, kde stojí modelka Andrea Bezděková vedle tajemného muže, který vypadá jako Sebastian. Ten sice v televizi stále soutěží, ale i na jeho stránkách je jasně uvedeno, že má naplánovaný koncert na 18. dubna 2024 v Pardubicích.

To sice může být až poté, co Survivor skončí, ale zdá se to ještě dost daleko, že už by se mělo tou dobou natáčet finále. Nebo skutečně ano? Začalo se totiž také proslýchat, že měl Sebastian ze zdravotních důvodů odstoupit. To pochopitelně mohou být řeči těch, kteří mu nepřejí v soutěži úspěch. Ale když se naposledy tohle říkalo o Jirešové, záhy se objevila na nákupu v Ikea… Že už by měla Bezděková svého miláčka doma? A zvládnul tam být více dní než šikovná modelka loni?

Zdroj: Facebook

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz