Hlavní obsah
Umění a zábava

Seriál Jedna rodina na podzim už o rodině nebude vůbec: Rozvod, těhotenství i překvapivé intriky

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: se souhlasem TV Nova

Milovníci seriálu Jedna rodina mohou jásat, konečně se vrací na televizní obrazovky! Ani zdaleka už ale nebude o střídavé péči, ale o problémech na klinice umělé reprodukce.

Článek

Diváci se mohou těšit na milostnou zápletku i Igora Mraka, kterému se narodí malý syn Igorek. Ohrozí to jeho lásku s Lejdy, když do toho přijde Irena, která by evidentně bývalého primáře nejraději pro sebe?

Na to, co mi udělala s manželem, je náš vztah rozhodně zajímavý. A pro nás je překvapivé, kudy se ten příběh vyvíjí. Věřím, že to bude bavit i diváky,“ říká Eva Holubová. A není to jediná zápletka, která nás na podzim čeká!

Petra se nastěhuje k Filipovi

Vůbec největší problémy možná čekají právě Petru, která před létem přišla o svou milovanou marmeládovnu a musela nastoupit na finanční úřad. A nejen o tu - také kvůli podvodu přišla o dům a bude bydlet u bývalého manžela Filipa.

Ten nemá doma Noriku, protože odjela natáčet s jejich synem Mikešem do USA seriál. Nutno říct, že její odjezd byl skutečně velkolepý - až na letišti svému muži řekla, že ve skutečnosti odjíždí na půl roku a utekla do letadla. Bude to snad důvod, proč si najde Filip znovu cestu k Petře? Jak se říká, stará láska někdy nerezaví! A mohlo by tak dojít i na rozvod s Norikou. Tomu by ve skutečnosti svědčilo, že je její představitelka Berenika Kohoutová těhotná a v příštích dnech se dočká druhého vytouženého miminka. Možná, že natáčení televizního seriálu tak nebude její prioritou a zapeklitá dějová linka se scenáristům hodila.

Foto: se souhlasem TV Nova

Patricie Pagáčová bude v roli Olgy řešit bolestivou situaci

Karel bude pan ředitel

Ze zoufalého učitele, který se skrýval pod stolem a vybarvoval omalovánky se jako náhodou stane ředitel gymnázia, který prokáže velkou odvahu a nasadí vlastní život při záchraně žáka, který chce skočit z okna. To však neznamená, že si s ním jeho nejbližší Klára, Eliška a Johan neužijí své. A jak to vůbec bude s láskou k Petře, kterou pořád nemůže vyhnat z hlavy?

Ačkoliv svým dětem slíbil, že tentokrát už od nich neodejde, v nitru duše ví, že Klára už pro něj možná dávno není tou pravou. Jenže s Petrou se ještě nerozvedli, což budou muset vyřešit co nejdřív! Nebo ne?

Foto: se souhlasem TV Nova

V seriálu se budou dít věci!

Kristýna Ryška v milostném trojúhelníku

Fanoušci Zlaté labutě se mohou v Jedné rodině těšit také na Kristýnu Ryšku, která se bude muset poprat s láskou ke dvěma mužům. Jednoho z nich si zahraje Marek Němec, druhého Vincent Navrátil. Toho sesadí z primariátu nová posila Alice Bendová. A jak napovídá scénář, bez problémů to rozhodně nebude! Jako Darja Hoch dá některým pořádně zabrat, a možná dojde i na obávané intriky. Objeví se také oblíbený Roman Štabrňák, známý například ze seriálu Ordinace v růžové zahradě.

„Společně se mnou přichází do Jedné rodiny detektiv jménem Ota Brus, bratranec ředitele Hladkého. Zjevem i vystupováním vypadá jako detektiv Colombo z Vysočiny. Bude pátrat po určitých záležitostech pro Medarda. A snad s ním bude i nějaká sranda. Seriál Jedna rodina je zajímavý svým hereckým obsazením nejen pro diváky, ale i pro nás herce, takže se na natáčení neskutečně těším,“ prozradil Štabrňák.

Olga bude mít problém otěhotnět

Bude pokračovat také romance Viléma Olgy, bez problémů to ale nebude. Nadějná doktorka totiž zatouží po miminku, ale nebude to bez komplikací. Přes Vilémův počáteční nesouhlas se nakonec rozhodnou pro umělé oplodnění.

Jedna rodina opět zpříjemní divákům večery každé úterý a čtvrtek od 27. srpna vždy ve 20.20 na TV Nova a o den dřív na Voyo.

Zdroj: autorský článek, TV Nova

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz