Hlavní obsah
Lidé a společnost

Skrytá bolest Terezy Pergnerové: Potratila během natáčení reality show Vyvolení. Kdo byl otcem?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

Nedávno vyšlo najevo, že moderátorka Tereza Pergnerová (50) zažívala během moderování reality show Vyvolení v roce 2005 krušné chvíle. Podstoupila umělé přerušení těhotenství, a aby nikdo na nic nepřišel, večer už stála před kamerou!

Článek

„Rozhodla jsem se, že na to jako ženská nemám, na dvě děti,“ napsala tehdy prý svým nejbližším. Tehdy už měla syna Samuela, který v rodném listě kolonku otce prázdnou. Zplozen byl prý v bouřlivém období, kdy byla Tereza závislá na drogách. Že čeká své první dítě, se Tereza tehdy dozvěděla až v pátém měsíci. V minulosti si prošla peklem, ale dnes vede spořádaný rodinný život a je mnohým lidem vzorem, že i z toho největšího dna se dá odrazit.

Na další dítě ale ve svém životě nemyslela! Jak už to ale u Pergnerové bývá, sice přes překážky, ale i na další radost nakonec došlo…

Otec neznámý

Kdo byl otcem druhého dítěte, které se nakonec nenarodilo, rovněž není známo, ale v té době udržovala velmi bouřlivý vztah s režisérem Adrianem Stojkovem, dokonce se spekulovalo, že randila i s Liborem Boučkem, se kterým se na natáčení Vyvolených potkávala.

Nikdo by se Liborovi nedivil, Tereza byla vždy nádherná žena, plná životní síly, optimismu a dobré energie - alespoň od chvíle, kdy zavřela dveře za těžkou minulostí.

Osud to chtěl jinak

Nakonec na to druhé dítě přeci jen došlo. A když o pár let později potkala svou životní lásku Jiřího Chlebečka, v březnu 2008 mu porodila dceru Nathalii. Nakonec to tak osud zařídil jinak, jen musela Pergnerová najít toho pravého.

Přesto se od něj zatím nedočkala žádosti o ruku, ačkoliv se proslýchá, že o tom mluví Tereza doma stále častěji. Už i proto, že nedávno dotočila novou reality show na Filipínách, která spatří světlo světa už brzy. Bude o párech, které se sotva znají a přežít spolu budou muset ty nejtěžší chvíle na nehostinném ostrově. Tam pomáhala lidem najít svou pravou lásku. Tak snad jí partner brzy dokáže, že i ona je tou pravou pro něj!

Zdroj: autorský článek, FTV Prima

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Vyvolení

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz