Hlavní obsah
Lidé a společnost

Tak dlouho se chodí se džbánem k Agátě, až se Dopita se Soukupem utrhnou

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto/ Pavel Gwužď (licence zakoupena)

GLOSA: A je to tady! To, o čem se dlouho povídalo a mnozí si byli naprosto jisti, že k tomu musí dojít. Web Super.cz v pondělí večer informoval, že před domem Agáty Hanychové došlo k velké rvačce.

Článek

A jejími aktéry měli být Jaromír Soukup a Miroslav Dopita. Pokud se potvrdí, že si současný manžel Agáty Hanychové Miroslav Dopita a její bývalý partner Jaromír Soukup dají do nosu, zase to až tolik některé nepřekvapí. Proč? Sepsala jsem pro vás ty hlavní důvody!

Proč válčí Soukup s Dopitovými?

  1. Ve svém podcastu Agáta a Ornella show se trojnásobná maminka opakovaně dušuje, že jí Jaromír Soukup pořád miluje, a dokonce si z něj jednou vystřelila a tvrdila mu, že se s Miroslavem Dopitou rozvádí. To ho prý přimělo poslat okamžitě pugét a poslat romantické zprávy. Sama tak nepochybuje, že veškerá jejich válka je zapříčiněná nenaplněnými city.
  2. Bývalý mediální magnát Jaromír Soukup si začal s úhlavní nepřítelkyní Agáty, influencerkou Evou Feuereislovou. Tu nazvala ve svém podcastu přešitým chlapem a „tranďákem“, načež Eva teď zvažuje žalobu na ochranu osobnosti a avizuje, že ve svém podcastu Freak Show odhalí pravdu o Agátině rodině. Má disponovat jistými dokumenty, jak se svěřila pro ŽivotvČesku.cz.
  3. Zdá se bláhové předpokládat, že by snad chtěla Agáta Soukupa zpátky, ale zběsilý díl podcastu, který pustila do světa jen chvíli poté, co se domnívala, že s ním randí její nejlepší kamarádka Dominika Mesarošová, svědčí o tom, že jí to až zas tolik jedno není. Na druhou stranu to může být tím, že mají na dceru Rózku střídavou péči a Hanychové není lhostejné, kdo se pohybuje v blízkosti jejího dítěte. To má být také často předmětem jejich sporu.
  4. Když se totiž Eva Feuereislová objevila se Soukupem ruku v ruce na Clash of the Stars, Agáta zveřejnila na Instagramu „stories“, kde se zoufale ptala, kdo v tomto případě hlídá její dceru Rózu. Když si totiž ona odjela s dětmi do Paříže a dceru nechala své mamince Veronice Žilkové, protože s ní podle několika zdrojů na žádost Soukupa nemohla vycestovat, poslal ten do jejího domu policii z důvodu obavy, kdo se o jeho dceru stará.
  5. Nikdo takřka nepochybuje, že Agáta Hanychová a Jaromír Soukup nemají dobré vztahy. I její maminka Veronika Žilková po jejich rozchodu potvrdila, že navzdory tomu, že Agáta otěhotněla, spolu nikdy nebydleli a starší Agátiny děti se ho bály. V podcastu pak prozradila, že když přišel, raději utíkaly do pokojíčku.
  6. Říká se, že manželství s Dopitou zas tak žhavé není. Do ložnice jim sice nikdo nevidí, ale ve spoustě rozhovorech, kde se objevili, působí více jako přátelé než milenci. Na druhou stranu to není překvapivé, protože se znají už od základní školy a za tu dobu si mezi sebou vybudovali pevný vztah, který tak může působit. Agátina náhlá žádost o ruku, kdy poklekla před celou rodinou jen chvilku poté, co se rozešla se Soukupem, ale trochu podivně působí. Někteří se v internetových diskuzích nechali slyšet, že to udělala Soukupovi natruc. Možná však jenom tolik zklamaná kráska konečně chtěla u někoho najít oporou a bezpečí. Jenže...

Bude mít rvačka dohru?

Je to jen pár dní, co Agáta vzkázala svému bývalému manželovi Jakubovi Prachařovi, že jí pořád miluje. Je snad právě tahle situace, která ji do Prachařovy náručí znovu nažene? Bude chtít klid a vyhnout se konfliktu Soukupa a Dopity? Sice není nijak překvapivé, že právě oni dva jsou spolu na kordy, ale Prachař zatím mlčí o tom, že by ke své bývalé ženě choval jakékoliv sympatie.

Však také jejich rozvod byl snad to nejdivočejší, co český showbyznys zažil, a vedle sebe má půvabnou partnerku Saru Sandevu. Jenže, jestli právě mezi nimi je to to pravé, proč svůj vztah zatím nikam neposunuli? Na druhou stranu je Sara mladá dívka, která má na vše ještě dostatek času, a vzhledem k tomu, jak je pracovně vytížená, se není čemu divit. Zdá se však, že se chystá něco velkého… Jako by to snad bylo ve vzduchu! Kde je ten vytoužený klid, po kterém Agáta toužila?

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz