Hlavní obsah
Lidé a společnost

Tereza Pergnerová otce svého syna dodnes tají. Díky Vyvoleným ale našla lásku u mladšího kolegy

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

Už brzy se moderátorka Tereza Pergnerová představí v nové reality show Honeymoon - líbánky k nepřežití, která se nedávno natáčela na Filipínách. Hlavní úlohu zde bude hrát tzv. speeddating. Jak to má ale s láskou krásná Pergnerová?

Článek

Televize Prima natočila nedávno na krásných Filipínách reality show, jejímž principem je nechat přežívat v nehostinných podmínkách páry, které se sotva znají, ale už mají za sebou svatbu. Taková česká obdoba Love is Blind, akorát drsnější. A není náhoda, že se moderátorského křesla znovu ujímá Tereza Pergnerová. Sama má za sebou totiž velmi komplikované vztahy!

Mladá maminka a brzká svatba

Když se totiž stala ve 26 letech matkou malého Samuela, jeho otce nikdy nikomu neprozradila. Dokonce ho nemá ani v rodném listě, příjmení má po mamince. Rok po jeho narození se pak vdala za podnikatele Dalibora Korejse, ale jejich vztah nefungoval. Ačkoliv se rozvedli až v roce 2008, nežili spolu tou dobou už velmi dlouho.

Její sláva začala strmě stoupat, když moderovala reality show Vyvolení. Právě ona byla u toho, když Vladko vyhrál svou vysněnou výhru, byla u slz, drsného vyřazování i napjatých duelů. Snad právě to ji sblížilo s moderátorem a kolegou Liborem Boučkem, o mnoho let mladším. Jenže na jednoho muže Bouček zkrátka neměl - Jiří Chlebeček se měl už brzy stát jejím osudovým mužem.

Se druhou veselkou otálí

A také stal. Společně přivedli na svět holčičku Nathalii, která byla pro Pergnerovou vytoužená. Na Boučka už si později nikdy ani nevzpomněla. Společně si sice prošli nejednou krizí, všechny ale společně překonali a dodnes jim to klape.

Velké rozepře mezi nimi nastaly akorát v roce 2012, kdy byli krátce od sebe. Na svatbu ale zatím nikdy nedošlo. Když slavila moderátorka nedávno padesátku, vydali se společně do kostela, ale jen zapálit svíčku. Nebo snad dostala Pergnerová vytoužený prstýnek právě ke kulatinám? Pokud ano, snad se brzy pochlubí krásnou novinkou!

Zdroj: zeny.iprima.cz, blesk.cz, iDNES.cz, Super.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
FTV Prima

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz