Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Veronika Žilková o manželství: Lidi jsou nevěrní, byla jsem taky. Nerozbíjejte kvůli tomu rodiny

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto/ Pavel Gwužď (licence zakoupena)

Herečka Veronika Žilková ze seriálu ZOO se kvůli nevěře prvního manžela rozváděla. Dneska už by to neudělala. Jeden úlet podle ní nestojí za to, aby lidi rozbíjeli rodiny. Poslechne ji i dcera Agáta, která teď zřejmě prožívá krušné časy?

Článek

Pokud chlap nezahne s někým osudovým, s kým chce žít, nestojí to za rozbíjení rodiny - to dnes říká herečka Veronika Žilková jak sobě, tak svým dětem. Nevěru totiž zažila hned ve dvou manželstvích, někdy byla nevěrná i sama.

Svého prvního muže Jiřího Hanycha opustila, protože ji podváděl a ona jeho. Dnes už by kvůli ničemu takovému prý rozvod nechystala, a raději by si rozmyslela, jaký dopad to bude mít na ni i její děti. I třetí manžel ji opustil, protože se zamiloval do jiné. Ale vezme si nejstarší Agáta její rady k srdci?

Zase se mluví o tajných zprávách

Té totiž ještě skoro neuschnul inkoust na oddacím listě, a už se zase mluví o tom, že je jí její manžel Mirek Dopita nevěrný. Ačkoliv se obvykle Hanychová upřímně vyjadřuje o věcech, které se kolem ní dějí, tady podivně mlčí.

Už byly dokonce zveřejněny i nějaké zprávy, vystoupila žena, která tvrdí, že byla s Dopitou v kontaktu. S takovým tvrzením přišla i influencerka Eva Feuereislová. Tím spíš, když se šušká, že jejich manželství není žádná spalující vášeň.

Nevěrný byl Dopita své manželce už dříve, kvůli tomu jim před lety nevyšel vztah, ačkoliv byli zasnoubení a vychovávali spolu malého synka Kryšpína. Jenže opravdu by se kvůli něčemu takovému rozváděla? Sama přiznává, že unáhlená rozhodnutí už dělat nechce a možná by zvládla odpustit vlastně úplně cokoli. I to jí učila maminka.

Zdroj: expres.cz, blesk.cz, extra.cz, iDNES.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz