Hlavní obsah
Lidé a společnost

Vzal jsem si život, napsal herec ze seriálu ZOO na svůj Instagram k černobílé fotografii

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

Herec Šimon Bilina často přemýšlí o životě, tvoří písně, které mají hloubku a čas od času pronese něco, čím své fanoušky šokuje. Jako nedávno, když se na jeho Instagramu objevila zpráva, že si vzal život. Jenže se ukázalo, jak fungují dvojsmysly!

Článek

V poslední době se o Šimonovi mluvilo zejména v souvislosti s jeho mladou kolegyní Michaelou Pecháčkovou. Ta totiž před časem zveřejnila fotku, na které dvojice vypadala opravdu zamilovaně! Jenže i tak neustále opakovali, že mezi nimi nic není.

Spekulovalo se o mladší kolegyni

Herec ze seriálu ZOO měl přitom po svém boku dlouhé roky herečku Hanku Drozdovou, se kterou bydlel. A dokonce se proslýchalo, že plánují svatbu. Loni ale přiznali, že jejich vztah nevyšel, a ačkoliv jsou nadále dobrými přáteli, jejich cesty už se rozdělily. Bylo to snad kvůli mladší Pecháčkové?

Ta je jednou z nejkrásnějších hereček seriálu ZOO, ale za celou tu dobu po svém boku nepřiznala ani jednoho muže. Před pár dny zvládla maturitu, pracovně se jí daří, ale na lásku ne a ne narazit. Je právě Bilina jejím vyvoleným?

Foto: se souhlasem FTV Prima

Michaela Pecháčková v seriálu ZOO

Vzal jsem si život…

Co bylo důvodem šokujícího vyjádření Šimona Biliny? Nový videoklip! To ostatně rychle na svých sociálních sítích vysvětlil. „To je z natáčení klipu. Nenechte se mást. Vzal jsem si život je metaforou na oslavu života,“ řekl sympatický umělec. Někteří se ale kvůli černobílé fotografii dost lekli! Mysleli si, že Bilina zemřel.

Další mu pak gratulovali ke svatbě a mysleli si, že se oženil. Na to si ale bude muset ještě nějaký ten čas herec počkat. Nebo, že už by věděl, kdo bude jeho další vyvolenou?

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz