Hlavní obsah
Lidé a společnost

Yeni si spletla Love Island se Survivorem: Pomlouvá, šeptá, intrikaří a dělá dusno

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: se souhlasem TV Nova

Diváci z příchodu Yeni do vily soutěže Love Island nejsou moc nadšení. Mladá rozvedená žena si tam konečně přišla najít tu pravou lásku. Zatím to ale vypadá, že tvoří dívčí alianci.

Článek

Když jednou projdete Survivorem, váš život už nikdy nebude stejný. To asi ví i Yenifer Cao, která šla do drsné soutěže pro nový začátek a pár milionů, výhra neklapla, a tak naklusala do Love Islandu. Tam chce po rozvodu najít pořádného chlapa. Tři roky už je sama, rok s nikým neměla a vztah jí schází.

Divákům nová bombshell vadí

Yeni možná zapomněla, že si během Survivoru moc příznivců nezískala a dorazila do vily, kde nejsou jen opičáci, kteří by neviděli rok televizi. A tak moc dobře věděli, co je zač, jak se v televizi chovala, vyjadřovala. A z jejího příchodu nebyli nadšení účastníci, natož diváci. Někdo by sice mohl namítat, že Survivor je hra, kde chcete každého přelstít, Yeni si to ale zřejmě přenesla i do skutečného života, protože se chová pořád stejně, ať je v kterékoliv reality show.

Na názory ostatních ale Yeni nehledí, protože je ze Survivoru přeci naučená a vybrala si dva nejslabší články celé vily, které se dají nejsnadněji ovlivnit, a tvoří s nimi alianci na život a na smrt. Tu, ve které si věříte a potřebujete co nejvíce členům vnutit svůj názor o nejsilnějším hráči. Vůbec nejvěrnější ovečku si chystá vypěstovat z Viky, která přitakává vůbec na všechno.

A tím je pro Yeni zřejmě Domi, už proto, že je s každým za dobře, všichni ji mají rádi (alespoň ve vile) a navíc je Dušanovou slabostí. A to se Yeni nelíbí, protože se jí líbí, i když tvrdí, že ne. To asi zase ten Survivor, kde nemůžete nic říct narovinu.

Poslední zbytky pověsti

Zdá se, že Yeni přišla do Love Islandu pohřbít svoji pověst. Je totiž jediná, která během různých aktivit kroutí očima, zvedá obočí, mluví neupřímně a kuje pikle, koho by přelstila.

Možná byste měli Yeni poslat do soutěže šátek a trochu rýže, aby se cítila jako doma. Do které reality show zamíří příště? Když najde toho druhého manžela, tak snad ta Výměna manželek by se nabízela…

Zdroj: autorský komentář

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Yenifer Cao

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz