Hlavní obsah
Lidé a společnost

Zvrat v seriálu ZOO: Haďák upadne do kómatu, Viky se dočká prstenu a konečně úspěšného podnikání

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: se souhlasem FTV Prima

Seriál ZOO se blíží ke svému prázdninovému závěru - ještě před začátkem léta však čeká diváky hned několik zvratů. Vyšlo najevo, že Haďákovi, který se jedovatých hadů rozhodně nebojí, se jeden stane osudným - upadne do kómatu. A to není vše!

Článek

A kómatem Haďáka to rozhodně neskončí. Scenáristé zřejmě zapomněli na to, jak byli diváci naštvaní, když se neustále mluvilo o tom, že má Adam vize - a povolávají na jeho léčbu šamana. To vše za asistence krásné Sid, která bude naprosto zoufalá z toho, že její milovaný muž upadnul do kómatu. Zdá se tak, že šťastné chvíle tuhle dámu rozhodně nečekají.

Koho čeká žádost o ruku?

O něco lépe se však bude mít Viky Janečková, kterou požádá fotograf Filip Janda o ruku - a ještě jí k tomu bude prosit soudce, aby se k němu vrátila. Není tajemstvím, že vedle Viky by si diváci přáli právě Petra. Zkrátka zakončení lovestory podle jejich gusta - nechybí drama, zrada, lež, bolest i velká láska.

Jenže Viky má jiné starosti než hojit Petrovi zlomené srdíčko po Ester. Začne se jí dařit v podnikání - máme chuť zakřičet konečně! V poslední době to totiž v seriálu vypadalo jako přehlídka slz kvůli nevydařeným kolekcím, neustálé zaměstnávání Filipa, který ochotně obětuje pro Viky úplně všechno, aby ho měla alespoň trochu ráda i neochota Viktorie se přizpůsobit komukoliv jinému. Trochu nuda.

Foto: se souhlasem FTV Prima

Viky čekají krásné chvíle

Žádné těhotenství…

Diváci si přitom až donedávna mysleli, že Sid a Adam počnou dítě, budou mít svatbu a všechno bude naprosto úžasné. To jim ale zatím scenáristé nedopřejí. Haďák měl už tolik zdravotních problémů, že by to vydalo na jednu učebnici pro mediky a Sid je zkrátka chodící drama.

Uvidíme, jaké osudy čekají hlavní hrdiny - a kdo nakonec najde tu pravou lásku! Už teď je však jasné, že o dramatické chvíle nebude nouze.

Zdroj: Instagram, Prima FTV

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz