Hlavní obsah

Bojovník za jedinou svatou pravdu aneb fanatik Bob Kartous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V mukách odporu, hnusu a zklamání se slavný propagátor jediné pravdy - jakýsi Bob Kartous, doslova svíjí ve svém článku o panu Turkovi, lídrovi Motoristů na eurokandidátce.

Článek

To, že se Turek sešel s občany pod záštitou Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, považuje Bob za „normalizaci českého politického primitivismu s posvěcením univerzity“. Lídr strany Motoristé sobě je prý nevzdělaný, navíc popírač vědeckých poznatků o klimatu, reprezentuje dvě těžce populistické strany - Motoristy a Přísahu a považte, ó hrůzo, opakovaně vystupuje na XTV, což je pochybný projekt Xavera Veselého zdiskreditovaný vystupováním výhradně populistů a dezinformátorů jako je třeba prezident Klaus - kremelský obhájce.

No zkrátka, ten samozvaný Bič Boží Kartous se na stránkách Seznam médium doslova vyzvracel. Jinak, než nechutné zvratky se ten jeho výše popsaný výpotek nazvat nedá! Pojďme si na něj posvítit:

Nikde jsem se nedočetla, jaké má pan Turek vzdělání, ale protože mluví spatra, plynule a srozumitelně, bez prázdných frází a evidentně ví o čem mluví, považuji jeho vzdělání za dostatečné. (Stejné hodnocení bych například nemohla použít u paní Nerudové).

Popírá Turek vědecké poznatky o klimatu? Ano, ty prosazované pomatenými greendealisty. Ony ty poznatky, pane Kartousi, nejsou vůbec jednoznačné. Nevím, proč by měly platit ty, které uznáváte vy!

Zastupuje dvě strany, to ano, ale populistické? To přece znamená prosazovat rychlá, ale nesplnitelná řešení . Tím se ovšem honosí spíše vládní strany. Boj proti greendealu, proti migraci - to rozhodně není snadná a rychlá záležitost. Pokud vím, tak obě strany slibují jen snahu, pot a slzy. To moc populistické není.

Proč, Bobe, považujete lidi vystupující na XTV nebo v pořadu Xaver live za populisty a dezinformátory? Ti opravdoví populisti, lháři a dezinformátoři z řad členů vlády tam přece vůbec nechodí! (Vy snad považujete profesora Berana - odborníka evropského formátu, za dezinformátora? Nebo paní Bobošíkovou, kterou si ještě nikdo za její informační pořad netroufl žalovat?)

A tvrdit o prezidentu Klausovi, že je obhájce Kremlu, je už doslova žalovatelný výblitek! Zrovna jako trapná dedukce, že užívá -li Turek přezdívku Sagal, je to odkaz na Stevena Seagala a adoraci Ruska!

Zakrnělý mozek asi Bobu Kartousovi nedovoluje chápat, že neexistuje jen jeden jediný správný názor (tedy ten jeho), ale celé spektrum. A že je nutné tyto názory prezentovat na veřejnosti a diskutovat. Jsem ráda, že zlínská univerzita to umožnila, navzdory cenzuře, vycházející od neobolševických struktur. Bohužel jinde tyto neobolševicky cenzorske stvůry uspěly - například když zakázaly Kateřině Konečné a právníku Ondřeji Dostalovi (!) setkání s občany.

Lidé, bděte!!!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz